Erken gebelik testinde 4-5 kere silik çizgiyi görmüştüm belki yükselir umuduyla bekliyordum bu sabah yine çizgiyi görüp kanda negatif görünceBeta hiç yükselmemiş ki 1,46 gebelik demek değil maalesef
Teşekkür ederim ondan alıyımTestler yanıltıyor awox çok iyi pek yalancı pozitif göstermiyor deneyebilirsiniz
canım benim yükselip düştü. düşüş varsa yükselmesi çok zor. tekrar kan vermeli ve değerine bakmalısın eğer yükselirse dış gebelikte olabilir. 2-3 kere kan verip süreci takip etmen gerekirKızlar merhaba benimle size bir sorum olacak benim tüp bebek transferimin dün 7. günüydü kan istediler verdim ve Beta HCG 26 çıktı bugün tekrar istediler şimdi verip geldim 19 çıktı kimyasal gebelikten şüpheleniyorlar yarın tekrar istediler fakat çok tedirginim daha önce bu durumu yaşayan var mı değer tekrardan yükselir mi acil cevap verir misiniz
Öyle mi ben bir umut yükselir diye düşünüyorum çünkü bu tüp bebek süreci çok yıprattı ve bu ikinci başarısız denemem olacak eğer olumsuz olursa daha öncekinde hiç tutmamıştı dün değeri görünce havalara uçmuştum bugün 19'u görünce umudum kırıldıcanım benim yükselip düştü. düşüş varsa yükselmesi çok zor. tekrar kan vermeli ve değerine bakmalısın eğer yükselirse dış gebelikte olabilir. 2-3 kere kan verip süreci takip etmen gerekir
ben 2 hafta boyunca 2 günde 1 kan verip kan değerlerime baktırdım. Değer düşüyor mu yoksa düşüp yükseliyor mu vs diye süreci takip ettik. benimde ilk gebeliğimdi çok istiyoduk. ama maalesef süreç kimyasalla sonuçlandı. Yarınki kan sonucunuzla süreç biraz daha netleşmiş olurÖyle mi ben bir umut yükselir diye düşünüyorum çünkü bu tüp bebek süreci çok yıprattı ve bu ikinci başarısız denemem olacak eğer olumsuz olursa daha öncekinde hiç tutmamıştı dün değeri görünce havalara uçmuştum bugün 19'u görünce umudum kırıldı
Anladım teşekkür ederim inşallah olumlu bi haber alırım buraya yazarımben 2 hafta boyunca 2 günde 1 kan verip kan değerlerime baktırdım. Değer düşüyor mu yoksa düşüp yükseliyor mu vs diye süreci takip ettik. benimde ilk gebeliğimdi çok istiyoduk. ama maalesef süreç kimyasalla sonuçlandı. Yarınki kan sonucunuzla süreç biraz daha netleşmiş olursonuçla bizi de bilgilendirin lütfen
Bugün yine kan verdim değerim 12'ye düşmüş 3 gün içinde bayağı geriledi o yüzden kimyasal gebelik dediler ve doktor eve gönderdiben 2 hafta boyunca 2 günde 1 kan verip kan değerlerime baktırdım. Değer düşüyor mu yoksa düşüp yükseliyor mu vs diye süreci takip ettik. benimde ilk gebeliğimdi çok istiyoduk. ama maalesef süreç kimyasalla sonuçlandı. Yarınki kan sonucunuzla süreç biraz daha netleşmiş olursonuçla bizi de bilgilendirin lütfen
en azından dış gebelik değil bunada şükürBugün yine kan verdim değerim 12'ye düşmüş 3 gün içinde bayağı geriledi o yüzden kimyasal gebelik dediler ve doktor eve gönderdi
Evet öyle tabii ki ama yine de insan çok üzülüyor peki bir şey soracağım hala benim kanamam olmadı mesela değerim düşmesine rağmen önümdeki süreç nasıl ilerleyecek bilen var mıen azından dış gebelik değil bunada şükür
benim değerim 64 olunca kanamam bir anda başladı. sizinde 1-2 güne başlar eğer başlamazsa doktora görününEvet öyle tabii ki ama yine de insan çok üzülüyor peki bir şey soracağım hala benim kanamam olmadı mesela değerim düşmesine rağmen önümdeki süreç nasıl ilerleyecek bilen var mı
Başlamazsa umut var mıdır acaba halabenim değerim 64 olunca kanamam bir anda başladı. sizinde 1-2 güne başlar eğer başlamazsa doktora görünün
hayır asıl başlamazsa ilaçla kanama başlatılırBaşlamazsa umut var mıdır acaba hala
Yaahayır asıl başlamazsa ilaçla kanama başlatılır
evet benim çok ağrılı geçtiYaapeki ağrılı bir kanama mı oluyor
Allah yardımcımız olsun ne diyelim peki kimyasal gebelikten sonra gebelik düşündünüz müevet benim çok ağrılı geçti
şuan kanama sürecimin sonundayım. doktorum 1 ay korunmamızı söyledi. 2-3 adet dönemi görüp birazda kilo verip öyle tekrar denemeyi planlıyorumAllah yardımcımız olsun ne diyelim peki kimyasal gebelikten sonra gebelik düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?