E Esra1306 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2022 1.745 960 63 30 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elasii #21 elasii .!.: aslında çocukları çok seviyor ama gel gelelim ki korkudan mı yoksa gelecek kaygısı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... Bizimki de istemiyordu ama sonra 7. Koguştaki mucize ve ayla yı izledi duygulandı ağladı baba olmak istiyorum diye başladı :)
elasii .!.: aslında çocukları çok seviyor ama gel gelelim ki korkudan mı yoksa gelecek kaygısı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... Bizimki de istemiyordu ama sonra 7. Koguştaki mucize ve ayla yı izledi duygulandı ağladı baba olmak istiyorum diye başladı :)
E elasii Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2022 13 2 1 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elasii #22 Esra1306 .!.: Bizimki de istemiyordu ama sonra 7. Koguştaki mucize ve ayla yı izledi duygulandı ağladı baba olmak istiyorum diye başladı :) Genişletmek için tıkla... erkekler gerçekten çok tuhaf dün hayır olmaz dediklere şeye ertesi gün tamam diyolar :)
Esra1306 .!.: Bizimki de istemiyordu ama sonra 7. Koguştaki mucize ve ayla yı izledi duygulandı ağladı baba olmak istiyorum diye başladı :) Genişletmek için tıkla... erkekler gerçekten çok tuhaf dün hayır olmaz dediklere şeye ertesi gün tamam diyolar :)
E Esra1306 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2022 1.745 960 63 30 9 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elasii #23 elasii .!.: erkekler gerçekten çok tuhaf dün hayır olmaz dediklere şeye ertesi gün tamam diyolar :) Genişletmek için tıkla... Evet baya tuhaflar anlık ruh değişimi))
elasii .!.: erkekler gerçekten çok tuhaf dün hayır olmaz dediklere şeye ertesi gün tamam diyolar :) Genişletmek için tıkla... Evet baya tuhaflar anlık ruh değişimi))
Anaymbenana Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 1.788 865 53 10 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elasii #24 elasii .!.: aslında çocukları çok seviyor ama gel gelelim ki korkudan mı yoksa gelecek kaygısı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... Anladım
elasii .!.: aslında çocukları çok seviyor ama gel gelelim ki korkudan mı yoksa gelecek kaygısı mı bilemedim Genişletmek için tıkla... Anladım