Gebeliğe Hazırlık Gebelik oncesi antidepresan kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.575
658
Merhaba arkadaslar
Hamilelik esnasinda ve hamilelik oncesi antidepresan kullananlar bu surece nasil hazirlaniyor?
Bende yakin zamanda cocuk dusunuyorum ancak yillardir antidepresan ictigim icin sizlerinde neler yaptigini ve doktorlarinizin goruslerini merak ediyorum.

ben 10 mg lik bi tane kullanıyorum bi sorun teşkil etmiyor dedi 3 doktorda. Hamile değilim tabiki . hamile kalınca bırakmak gerekiyor mu bilgim yok açıkçası

Hamile kalana kadar devam edebilirsin ama hamile kalınca bırak dedi doktor. En azından ilk 3 ayda çok tavsiye etmiyorlarmış. Çok kötü olursan Lustral verebiliriz dedi. Bakalım hayırlısı Allah o günleri göstersin gücünü verir elbet

Hangi ılaci kukullanıyorsun?
Bende laroksy içiyorum..
Gebeliğe engel mi sorun yaparmı bilgimde yok açıkçası..

Hamile kalana kadar devam edebilirsin ama hamile kalınca bırak dedi doktor. En azından ilk 3 ayda çok tavsiye etmiyorlarmış. Çok kötü olursan Lustral verebiliriz dedi. Bakalım hayırlısı Allah o günleri göstersin gücünü verir elbet
Hangi ilacı ve kaç mg kullanıyırsunuz bende gebelik düşünüyorum antidepresan kullanıyorum

Ben efexor 75 kullaniyordum bu ay tamamen kestim azaltarak. Hamile kalirsam aniden kesmekten korktugum icin azaltarak kestim. Enteresan biseyki ilac ictigimden daha iyi hissediyorum suan belki bebek olur heyecani iyi geldi. Ins boyle kalirim.

Ben efexor 75 kullaniyordum bu ay tamamen kestim azaltarak. Hamile kalirsam aniden kesmekten korktugum icin azaltarak kestim. Enteresan biseyki ilac ictigimden daha iyi hissediyorum suan belki bebek olur heyecani iyi geldi. Ins boyle kalirim.
ayy canim bende efexor 75mg kullaniyorum gebe kalmak istiyorum ama korkuyorum gebelikte kötü olurum diye sen hamile kaldinmi nasil gecti canim yardimci olurmusun

Back
X