Gebelik Öncesi Kalp İlacı Kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic alakasi yok, gebelige engel degil ustelik. Ben yillardir kullaniyorum, bir yan etki yasamadim
Merhaba. Bende beloc kullanıyorum ama hamile kalmaya korkuyorum cünlü ilacı bırakmayı düşünmüyorum siz gebeliğiniz ilk zamanından itibaren kullandınız mı

Merhaba. Bende beloc kullanıyorum ama hamile kalmaya korkuyorum cünlü ilacı bırakmayı düşünmüyorum siz gebeliğiniz ilk zamanından itibaren kullandınız mı
Evet kullandim, hicbir sorun yasamadim. Hatta doz bile yukseltildi, merak etmeyin yani

Anladim sanirim bende hamileyim ve belocuma devam :) antidepresani kestim mesela ama beloc masum geliuor bana nedenese. Siz kac mg kullaniyordunuz? Bebisinizi saglikla kucaklamaniza cok sevindim

Anladim sanirim bende hamileyim ve belocuma devam :) antidepresani kestim mesela ama beloc masum geliuor bana nedenese. Siz kac mg kullaniyordunuz? Bebisinizi saglikla kucaklamaniza cok sevindim
50 ile basladim 125’e kadar ciktim yanlis hatirlamiyorsam. Darisi saglikla basiniza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…