• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik öncesi korona aşısı

bet13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
72
100
43
33
Merhabalar , benim ocağın ilk haftalarında embriyo transferim var. Fakat kafam korona aşısı yüzünden karışmış durumda . Öğretmen olduğum için 2.dönem okul açıldığında zorlanmaktan ve hasta olursam da ağır atlatmaktan korkuyorum .

Aşı olup sonra transfer olmayı veya tüp bebek tedavisine başlamayı düşünen var mı ?

Merhaba ikinci dönem okulların açılacağını düşünmüyorum. İzin alirsiniz en kötü ihtimal. Ayrica bu aşıların aşı var kendisi yok. Az bişey gelecek tahminim o da sağlık çalışanlarına. Asi olup transfere doktirlar ne diyor onları dinle. Gerçi kimsenin net söylediği bir şey de yok yine de fikir veririler

Merhaba ikinci dönem okulların açılacağını düşünmüyorum. İzin alirsiniz en kötü ihtimal. Ayrica bu aşıların aşı var kendisi yok. Az bişey gelecek tahminim o da sağlık çalışanlarına. Asi olup transfere doktirlar ne diyor onları dinle. Gerçi kimsenin net söylediği bir şey de yok yine de fikir veririler
teşekkür ederim ☺️🙏🏻

Ben sağlık çalışanıyım. Normalde Şubatta 3. tedavime ve inşallah kısmet olursa ilk transferime karar vermiştik ama 1.dozumu geçen hafta olunca doktorumla konuştum. 2 dozumdan sonra başlayacağız tedaviye. Erteledik 1 ay yani.

Ben sağlık çalışanıyım. Normalde Şubatta 3. tedavime ve inşallah kısmet olursa ilk transferime karar vermiştik ama 1.dozumu geçen hafta olunca doktorumla konuştum. 2 dozumdan sonra başlayacağız tedaviye. Erteledik 1 ay yani.
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻. Ben de transferimi oldum bu süreçte beklemedim artık tutup tutmamasına göre tekrar gündemime alacağım aşıyı

Merhaba bende öğretmenim ve kronik rahatsızlığımdan dolayı aşı öncelikli gözüküyorum. Ama 2-3 ay içinde de tüp bebek düşünüyoruz. Eşim de aşı olacak. Siz sağlıkçısınız aynı zamanda. Doktorla falan konuşmadık gerçi ama. Olmak mı mantıklı sizce. Tüp bebek sürecini ne kadar ertleler. Fikir verirseniz sevinirim

Merhaba bende öğretmenim ve kronik rahatsızlığımdan dolayı aşı öncelikli gözüküyorum. Ama 2-3 ay içinde de tüp bebek düşünüyoruz. Eşim de aşı olacak. Siz sağlıkçısınız aynı zamanda. Doktorla falan konuşmadık gerçi ama. Olmak mı mantıklı sizce. Tüp bebek sürecini ne kadar ertleler. Fikir verirseniz sevinirim

Ben oldum :) tüp bebek sürecimi hiç ertelemedi doktorum.

Ben oldum :) tüp bebek sürecimi hiç ertelemedi doktorum.
Teşekkür ederim cevap için. Peki doktorlar aşı olma taraftarı mı. Yani tüp bebek doktorlarından bahsediyorum. Sizin pozitif mi sonuçlandı acaba

Evet doktorum aşı taraftarı tabi çünkü gebelik covid için maalesef risk faktörü.

Benim transferim negatif oldu. İkinci transferime hazırlanacağım bu ayki adetimle kısmetse

Benim tüp bebek doktorum da önerdi hamileyken covid daha riskli diye , ikinci aşıdan sonra başlayalım transferi yapalım dedi .

Back
X