• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

kızlar sabah haşlanmış yumurta ve peynir yemiştim, öğle yemeğim de tavuk ızgara olacak yanında iki dilim ekmek yerim. daha önce kilo verirken çalışmıyordum istediğimi kendim hazırlıyordum şimdi biraz zor olacak gibi. çalışan hatunlar sizler neler yapıyorsunuz, evden mi getiriyorsunuz? ara öğün de yapamıyorum kalabalığız büroda :S çözüm bulmam lazım:KK17:

kızlar sabah haşlanmış yumurta ve peynir yemiştim, öğle yemeğim de tavuk ızgara olacak yanında iki dilim ekmek yerim. daha önce kilo verirken çalışmıyordum istediğimi kendim hazırlıyordum şimdi biraz zor olacak gibi. çalışan hatunlar sizler neler yapıyorsunuz, evden mi getiriyorsunuz? ara öğün de yapamıyorum kalabalığız büroda :S çözüm bulmam lazım:KK17:

Canım bende çalışıyorum öğlen iş yerinde ne çıkarsa pilav makarna hariç yiyorum
ara öğünde henelde leblebi yiyorum

kızlar bizde 3 yıldır korunmuyoruz. Ama yaklasık ciddi ciddi 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. hayırlısıyla eşimle birlikte tedavilerimizi tamamlarsak. Çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bu tedaviler bitene kadar bende 70 kg olmayı planlıyorum :)

bende çalısıyorum. Öğlen bende incitanesi gibi iş yerimde çıkan yemeklerden yiyorum. zaten beyaz pilav , beyaz ekmek makarnadan falan uzak duruyorum. Bulgur pilavı çıktıgında yarım porsiyon kadar hep alırım. İşte gözüm bişeyde kalırsada çok yerim mesela tatlı falan olursa çok çetin bir diyet yapmıyorum, yapmıcam da ama öyle kaçamak yaptıgım gün akşamı çok çok çok hafif atlatmaya çalısıyorum. Bu hafta yürüyüşe başlayacagım. Bakalım ağustusta 70 kg yu görebilecekmiyim ?

12909590_10154043602689770_2167895399933524491_o.webp

durulavinya durulavinya canım kabızlık varsa vucudundakileri atamadığındandır.tuvalete çıktıkdan sonra her tartıldığımda mutlaka eksiler görüyorum ben.suyu az içiyosan da kabızlık olur.benim şuan maşalahım var tıkandığım yerde beyaz leblebi ilacım mutlaka yap bi avuç ye üstüne ılık su iç en fazla yarım saatte tuvalettesin .bide bana elma kromlu çay çok iyi geldi doğadanın öneriyorum mutlaka

ben evden getiriyorum yuada dışardan söylüyorum kızlar.sabah nesfit yedim öğlende nesfit yiycem ara öğün olarak kahve ve kuru incir yapıcam.akşama da ıspanak var yoğurtla yiycem sana de yatana kadar da bitki çayı ve sadece su!

bende bu sabah geç kaldıgımdan iki asdet yeşil elma yedim sadece arada çay ve yeşilçay içtim 1,5lt tarcınlı su birde. Şimdi temege çıkıcam ezogelin çorba,nohut yemegi ve yogurt yiyecegim. Sonra ara öğünde 1 meyve akşamada yogurt kürü(zencefil,zerdeçal,tarcınla) kapatmayı düşünüyorum. Tabiki en az 1saatte spor yapmalıyım söz verdim kendime bu hafta başlayacagım diye

bende çalısıyorum. Öğlen bende incitanesi gibi iş yerimde çıkan yemeklerden yiyorum. zaten beyaz pilav , beyaz ekmek makarnadan falan uzak duruyorum. Bulgur pilavı çıktıgında yarım porsiyon kadar hep alırım. İşte gözüm bişeyde kalırsada çok yerim mesela tatlı falan olursa çok çetin bir diyet yapmıyorum, yapmıcam da ama öyle kaçamak yaptıgım gün akşamı çok çok çok hafif atlatmaya çalısıyorum. Bu hafta yürüyüşe başlayacagım. Bakalım ağustusta 70 kg yu görebilecekmiyim ?
ben de çok katı diyet yapamıyorum, sonrasında hemen geri alıyorum. ekmek tuz tatlı gibi şeyleri azaltıp günde bir saat spor yaparsam hem sıkılaşıyorum hem de pat pat gidiyor kilolar.

durulavinya durulavinya canım kabızlık varsa vucudundakileri atamadığındandır.tuvalete çıktıkdan sonra her tartıldığımda mutlaka eksiler görüyorum ben.suyu az içiyosan da kabızlık olur.benim şuan maşalahım var tıkandığım yerde beyaz leblebi ilacım mutlaka yap bi avuç ye üstüne ılık su iç en fazla yarım saatte tuvalettesin .bide bana elma kromlu çay çok iyi geldi doğadanın öneriyorum mutlaka
çok sağol canım

mrb kızlar enson 90,8 idim sabh 90,6 geldm ama anlık değisyor yesil çaya hız verdm az yemeye dikkat edyrm bayaa bana göre tabi dün annemn bütn evi temzledm cok ii gidyrm diyodm akşm arkdsmn doğıum gnü vardı pastayı bi güzel yedm ya la :)(:

Back
X