• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

ben bilecikteyim canım eskişehire gidiyorum dr a
şimdiye kadar çok doktora gittim son gittiğim hariç kimse pkosun demedi canımı da o sıktı zaten acıbademde birine gittim bi de malum durumda muayneye hep kistin var atarsın dedi geçti o kadar uyuz oldum ki

benim adetlerim düzenli diğer tahliller yapıldı eşime bana ben rahim filmi çektirdim ama sonuç temiz ama olmuyor

benim adetlerim düzenli diğer tahliller yapıldı eşime bana ben rahim filmi çektirdim ama sonuç temiz ama olmuyor
benimde düzenli canım adetler hiç bir sıkıntı yok maşallah günü gününe o yüzden iki gün geçse acabalar peşimi bırakmıyor benim,
son gittiğim doktor rahim filmine gerek yok dedi bana sorular sordu bende bilmiyorum çektirip çektirmeme konusunda hala tereddütlerim var

benimde düzenli canım adetler hiç bir sıkıntı yok maşallah günü gününe o yüzden iki gün geçse acabalar peşimi bırakmıyor benim,
son gittiğim doktor rahim filmine gerek yok dedi bana sorular sordu bende bilmiyorum çektirip çektirmeme konusunda hala tereddütlerim var

Ben çektirdim işte
sen inofolıc doktor mu verdi
toz olanınımı kullanıyorsun

doktor verdi canım toz olarak 2 sabah 2 akşam içiyorum ben ayrıca adetin 5.günü klomen kullanıyorum 5 gün kullanıp 2 gün ara sonra yumurta kontrolüne gidiyorum

canın acıdı mı rahim filminde

Yani biraz acıdı hatta özellikle ilacı verirken ama ne yapalım bir umut dayanıyoruz işte

Back
X