- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
canım sen nerede ikamet ediyorsun
istanbul avrupa yakası sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen nerede ikamet ediyorsun
Antalyalıyım ama Elazığ'da oturuyorum.kızlarrrrr harbiden yaaa hangi şehirleerdesiniz hepiniz burda konusup ediyoruz ama sormamısız hiç
ben bilecikteyim canım eskişehire gidiyorum dr aistanbul avrupa yakası sen
Benim eşimde Burdurlu geçen sene Elazığ'a gezmeye gelmiştim orayı çok beğendim ya doğu görevi yapan herkesin orada görev yapmasını isterim yaniAntalyalıyım ama Elazığ'da oturuyorum.
ben bilecikteyim canım eskişehire gidiyorum dr a
şimdiye kadar çok doktora gittim son gittiğim hariç kimse pkosun demedi canımı da o sıktı zaten acıbademde birine gittim bi de malum durumda muayneye hep kistin var atarsın dedi geçti o kadar uyuz oldum ki
41 den tahmin etmiştim :)ben kocaeli gebzedeyim :)
benimde düzenli canım adetler hiç bir sıkıntı yok maşallah günü gününe o yüzden iki gün geçse acabalar peşimi bırakmıyor benim,benim adetlerim düzenli diğer tahliller yapıldı eşime bana ben rahim filmi çektirdim ama sonuç temiz ama olmuyor
benimde düzenli canım adetler hiç bir sıkıntı yok maşallah günü gününe o yüzden iki gün geçse acabalar peşimi bırakmıyor benim,
son gittiğim doktor rahim filmine gerek yok dedi bana sorular sordu bende bilmiyorum çektirip çektirmeme konusunda hala tereddütlerim var
doktor verdi canım toz olarak 2 sabah 2 akşam içiyorum ben ayrıca adetin 5.günü klomen kullanıyorum 5 gün kullanıp 2 gün ara sonra yumurta kontrolüne gidiyorumBen çektirdim işte
sen inofolıc doktor mu verdi
toz olanınımı kullanıyorsun
doktor verdi canım toz olarak 2 sabah 2 akşam içiyorum ben ayrıca adetin 5.günü klomen kullanıyorum 5 gün kullanıp 2 gün ara sonra yumurta kontrolüne gidiyorum
canın acıdı mı rahim filminde
ben de pcosluyum, inofolic toz olanını vermişti dr. hamile kalmadan 2-3 ay önce sabah akşam kullanmıştım.
yok ben yaptırmıyım o zaman yada anestezi ile yaptırayım yapılacaksa daYani biraz acıdı hatta özellikle ilacı verirken ama ne yapalım bir umut dayanıyoruz işte
canım benim ilk ay 3 yumurta oldu ikinci ay 4 oldu bakalım ctesi kaç yumurtam olacak merak ediyorumbenim sorunum yok diye ben günde bir capsül kullanıyom yani işe yaradı sende öylemi
yok ben yaptırmıyım o zaman yada anestezi ile yaptırayım yapılacaksa da
2 paket olark mı kullanmdın ben günde 4 paket içmiş oluyorumben de pcosluyum, inofolic toz olanını vermişti dr. hamile kalmadan 2-3 ay önce sabah akşam kullanmıştım.
inşallah canım işe yarar çatlatma iğnesi yapacak mıcanım benim ilk ay 3 yumurta oldu ikinci ay 4 oldu bakalım ctesi kaç yumurtam olacak merak ediyorum
sağol canımanestezili yaptır canım arkadaşım yaptır dı hiç birşey hissetmemiş
ovitrelle yapıyor canım da olmuyorinşallah canım işe yarar çatlatma iğnesi yapacak mı