- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.918
- 798
kan testi yaptırdım canım hamile değilimBen simdiye 10 kere test yapmistumnasi dayaniyosn kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testi yaptırdım canım hamile değilimBen simdiye 10 kere test yapmistumnasi dayaniyosn kuzum
benim de boyum fena değil derdim eskiden (boyum 1.73 bu arada) ama şimdi yeni nesilde bakıyorum kızlar uzun 1.80 falan görüyorum maşallah.Bende 77 yim suan 10 kilo vermek istiyorum boyum oldugu icin 67 olsam yeter.tabi bi yandan denemeler var bebek icin ama vakitsizlikden ovulasyon gunlerimi tutturamiyoruz![]()
Allah allah ozaman neden gecikmis olabilir kistte düzensizlik yapiyo.olsun kafana takma bu ay olmaz bidahaki ay olur yilmak yok bitanem tamammi.Ayrica ovulasyon takibi yapiyomusun sende tutturamiyo olabilirsn benim gbikan testi yaptırdım canım hamile değilim![]()
Canim senin abartilcak kilon yokki 70,cok ideal ben 1.70 boyumla 70 kiloyken 38 beden giyiyordm cokda fittim bence sana spor ve su yeterlibenim de boyum fena değil derdim eskiden (boyum 1.73 bu arada) ama şimdi yeni nesilde bakıyorum kızlar uzun 1.80 falan görüyorum maşallah.
ben 58 kilodan çıktım bu kiloya canım. hiçbir kıyafetim üzerime olmuyor. bir dolap dolusu giysim var sorma. bir de ben biraz iri kemikliyim 38 bana hala olmuyorCanim senin abartilcak kilon yokki 70,cok ideal ben 1.70 boyumla 70 kiloyken 38 beden giyiyordm cokda fittim bence sana spor ve su yeterli
Anladim canim ozaman haklisin insallah bi anda veririzben 58 kilodan çıktım bu kiloya canım. hiçbir kıyafetim üzerime olmuyor. bir dolap dolusu giysim var sorma. bir de ben biraz iri kemikliyim 38 bana hala olmuyoryani benim normal, alışkın olduğum kilo zaten 58 di. şimdi en azından 60 olmak istiyorum. gören herkes de çok kilo almışsın diyor. hele eşime kalsa o 55 ol diyor
işte herkes alıştığı rahat ettiği kiloda olmalı bence.
tabiki verirsin kuzum yaaaa bende geçen sene kafama göre takılarak yürüyüşle leslie ile işte diyetle 48 bedenden 42 ye kadar düşmüştüm kış girdi yine 46Ohh afiyet olsun ben bu hafta spora yazilcam galiba olmiycak boyle sporsuz diyet.bide yapamiyorum artik eksi gormedikce şevkim gidiyo tatlim ya hem yesem abartmadan suyumu icsem sporumu yapsam verirmiyim acaba.benim bi arkadasim hergun 2 saat zumba yapip kafasina gore dans ederek 44 bedenden 38 bedene dusmustu
hadi yaaaa olsun aynaaaaa hayırlısını versin rabbim :/kan testi yaptırdım canım hamile değilim![]()
başlangıç kilonu yazarsan olur neden olmasın hadiii hep beraberrrr eritiyoruz yağlarıKızlar bende katılabilir miyimtüp bebeğe başlayacağım 2 ay içinde 10 kilo vermem gerek kasımdan bu yana 15 verdim karata diyeti yapıyorum
hadiii yaaaa kuzum olacak sakın pes etme bu hafta sporun dibine vuralımmı varmısın? bu haldede g,itmesinde görelim kilolar.Günaydın mutlu haftalar olsun inşallah bu hafta eksileri görelim
ben bugün 76,400 ve sinir oldum yemiyorum dışarıda yemeğe çıktık annemlerle porsiyon almadım biraz annemden yedim biraz eşimden ona rağmen yemiyorsun diyorlar ona rağmen gitmiyor ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
canım ctesi en az 2 saat durmadan yürüdüm dün de 1 saatten fazla sonuç ++++hadiii yaaaa kuzum olacak sakın pes etme bu hafta sporun dibine vuralımmı varmısın? bu haldede g,itmesinde görelim kilolar.
Hadi kızlarrrr çizelgeeeee hazır kg ları yazın yükleyeyim![]()
hmmm ozaman yediklerini açık açık yazzz bakalım hata varsa bulalım hep birlikte? ama sakınnnnn pess etmeeeeeeeecanım ctesi en az 2 saat durmadan yürüdüm dün de 1 saatten fazla sonuç ++++
bi de ütü yaptım yani
ctesi gec kahvaltı yaptım ki yine de normal yedimhmmm ozaman yediklerini açık açık yazzz bakalım hata varsa bulalım hep birlikte? ama sakınnnnn pess etmeeeeeeee