• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Dünki menüm kötü o yüzden yazmıyım ama yarım saat rampa yürüyüş ve 5 kat merdiven in çık ve ev sil süpür ile telafi ettiğimi düşünüyorum kızlar

Dünki menüm kötü o yüzden yazmıyım ama yarım saat rampa yürüyüş ve 5 kat merdiven in çık ve ev sil süpür ile telafi ettiğimi düşünüyorum kızlar
bende dün kek yapmışım meyveli dayanamadım dün çayla yedim oda yetmez gibi işyerine getirdim çayla yedim :KK12::KK12: ama akşama açlıkdan ölsem de sadece salata yiycem yarım saatte dans edicem

olsun canım ya burda beraber vereceğiz benim ilk hedefim 75

bebek olmaması için herhangi bir sorunuzu var mı canım
evet eşimle ilgili sorun var malesef ama düzelmesi için vakit gerekiyor ameliyat oldu, ilaç falan kullanıyor. O aradada ben bu yağları yakmalı ve fit olmalıyım. Zaten hamilelikte iştahlı biri olacagım kesin normalde bile aşeren biriyim :D :P

bu arada instagrm kullananlar varsa ordanda takip etmek birbirimizi zevkli olur diye düşünüyorum :) @diyetgunlugum41

bende bu saate kadar 1,75 lt su içtimmm höööhhhhh içim yanıyorsa demekki :KK70: :p
maşallah :) aldım gazı diğer litreme geçiyorum :D buarada pazartesinden sonra başkasını almamamız daha mantıklı az öz olsun daha iyi iletişimde oluruz hemde birbirimizi talip ederiz diğer türlü ben kimin ne yaptığını unutuyorum :KK39:

maşallah :) aldım gazı diğer litreme geçiyorum :KK70: buarada pazartesinden sonra başkasını almamamız daha mantıklı az öz olsun daha iyi iletişimde oluruz hemde birbirimizi talip ederiz diğer türlü ben kimin ne yaptığını unutuyorum :KK39:
aynen katılıyorum sana :anneadayı::KK46:

hadi bennn yemege kaçar gelince ne yediğimi söylerim herkesde ne yedigini yazsın yemekten sonra ;) :*

Back
X