Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum canım benim mesajları okurken o mesaja alıntı vermişim kusura bakmaSana demedim kii caniim :)
ay hadi hayırlısı kısKizlar yaa benim kasığım agriyo ama adetime 6 gün var
İncim 3,5 ltre su mu masalah kuzum sana gaza geldim simdi koca 2 bardagi hüpletiyorum :))SABAH 08:00
1 yumurta+2 küp kaşar+1 çeri domates+1 küçük salatalık ve yeşillik ekmek arası
ARA 11,30
5 tane kuru üzüm
ÖĞLE
1 tabak dolu mantarlı patatesli tavuk yemeği
1 kase salata
1 kase çorba
ARA 16:00
5 tane yulaflı bisküvi (hepsi bitsin diye yedim)
AKŞAM 18:30
1 kase sulu köfte
1 kase salata
3,5 lt su
ARA
türk kahvesi
evet canım benim günlük su tüketimim tabi hafta sonu hariç evdeyken olmuyor gelen giden yada biz dışarı çıkıyoruz sürekli lavobaya gidemiyorum ama iş yerinde sıkıntı yokİncim 3,5 ltre su mu masalah kuzum sana gaza geldim simdi koca 2 bardagi hüpletiyorum :))
üsütmüş olabilir misin özgecim ?Kizlar yaa benim kasığım agriyo ama adetime 6 gün var
inci aynııı şekildeyiz hafta sonu bende öyleyim. bugün bende 3. şisemi bitiriyorum. hemide tarcın aromalı su :) sabahda evde 2 bardak içmiştim yatana kadarda 3 bardak içsem 4 lt yi bulucam heralde böbrekleri iflas ettirmesem barievet canım benim günlük su tüketimim tabi hafta sonu hariç evdeyken olmuyor gelen giden yada biz dışarı çıkıyoruz sürekli lavobaya gidemiyorum ama iş yerinde sıkıntı yok
Kosu bandindan canliSlm herkes güzel beslenmiş, benim de kaçamağım yok şükür. Akşam çorba bir dilim ekmek ve ton balıklı bi leğen salata yedim arada da bir avuç leblebi yemiştim. Şimdi de koşu bandından canlı bağlanıyorum. Haydi kızlar spora
Teşekkürler canım, o senin tatlığınKosu bandindan canlicok tatlisin rukiye buarada menun super
Menün gayet iyi görünüyor canım aklıma takılan iki şeyi söylemek istiyorum mantarlı patates yemeğinin patatesi ne miktarda çünkü patatesin glisemik indeksi çok yüksek birde sabah kahvaltısındaki ekmeğin türü kepekli sandviç ise hiç sıkıntı yok menün çok iyiSABAH 08:00
1 yumurta+2 küp kaşar+1 çeri domates+1 küçük salatalık ve yeşillik ekmek arası
ARA 11,30
5 tane kuru üzüm
ÖĞLE
1 tabak dolu mantarlı patatesli tavuk yemeği
1 kase salata
1 kase çorba
ARA 16:00
5 tane yulaflı bisküvi (hepsi bitsin diye yedim)
AKŞAM 18:30
1 kase sulu köfte
1 kase salata
3,5 lt su
ARA
türk kahvesi
Çok az yemişsin canım vücudun kıtlığa girmesin dikkat etKahvaltı
Domates salatalik 5/6 tane topik peynir1 dilim ekmek 1 zeytin
Ara nescafe 2si birarada
Öğle salata 1 dilim ekmek ayran
Yarim saat yürüyüş
Ara 2 galeta
Akşam bi kase corba 1 yk makarna 1 yk taze fasulye yogurt hashaslinin ucundan kopardiim
Şimdilik 1.5 it su