- 20 Temmuz 2015
- 208
- 101
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle tatlım kusurumuza bakma ortak kararımız. tşkrler anlayısın için :)Kızlar ara sayfaları yeni okuyabildim, sanırım sayfaya alımı kapattınız. Sizlere başarılar dileyip çıkayım ben.
eline sağlık canım yani bu haftanın uyarılacak isimleri biz olduk neyse bizde daha sıkı tutarız artık
tşk, kapışalım bebeğim :)07rukiye07 tebrikler canım başarılarının devamını dileriz
neyse kilolarımız aynı seni kendime rakip seçtim![]()
teşekkürler kızlar, beni kabul etmeniz büyük incelikti.
telden foto atabiliyor musunuz buraya, deniyorum foto hacmi büyük diyor. bir de mobil uygulaması var mı?
1.73-1.74 canım :) enine boyuna :)evet bence de foto atalım ben tam resim yapıyorum atıyorum özelliklerden fotonun boyutunu küçültmeyi dene istersen aynı kilodayız seni merak ettim doğrusu boyun kaç canım
Maşallah ben 168 senin vücudun daha duzgundur boy malum etkiliyor foto koy can mi1.73-1.74 canım :) enine boyuna :)
İlerleyen zamanlarda öncesi sonrası yaparım kilo vermeyi başarırsam. Şimdilik deneme için tartı koyayımMaşallah ben 168 senin vücudun daha duzgundur boy malum etkiliyor foto koy can mi
ya kıs sen nasıl verdin bakim o kadar kiloyu kıskanmadım desem yalan olurteşekkürler kızlar, beni kabul etmeniz büyük incelikti.
Teşekkürlerya kıs sen nasıl verdin bakim o kadar kiloyu kıskanmadım desem yalan olurtebrikler
![]()
biliyorum biliyorum da inanamıyorum o yüzden takılıyorum sana maşallahTeşekkürler
İKi üç sayfa önce yazdım canım sporla :)
Tamam tamam inandikİlerleyen zamanlarda öncesi sonrası yaparım kilo vermeyi başarırsam. Şimdilik deneme için tartı koyayımEki Görüntüle 1808605