- 20 Şubat 2012
- 208
- 124
- 53
seni tabloya ekledimde tabloyu buraya ekleyemedimcnm tabloya eklmemişsn beniii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni tabloya ekledimde tabloyu buraya ekleyemedimcnm tabloya eklmemişsn beniii
eline sağlık cnm.
Günaydın canım, iyiyim şükür. sen nasılsın?günaydınlarrrrrrrrrrr kızlarrrr :) nasılsınız?
canım, kola ve poğaça yiyip kilo vermek istiyorsan günlük en az iki saat spor yapman lazımGünaydın bebeklerr, iş yoğunluğundan yazamadım size ama takipdeyim :)
Dün sabah bi tane poğaça yedim
öğlen süt içtim 2-3 tane kepekli bisküvi
akşam tavuk sote light kola bi dilim ekmek
sonu sabah yine aynı kilo
amaaaann
bugün spora yazılıyorum yettiiii artk
kız midem bulanıyodu mecbur yedim sabah şirkette :) bide dukan da bile zero kola var bizde niye olmasın zerodan vazgeçememcanım, kola ve poğaça yiyip kilo vermek istiyorsan günlük en az iki saat spor yapman lazım![]()
Diyet kolanın zararlarıkız midem bulanıyodu mecbur yedim sabah şirkette :) bide dukan da bile zero kola var bizde niye olmasın zerodan vazgeçemem![]()
Bilmişlik yapıyor gibi oluyorum ama söyleyeyim de içime dert olmasın :) poğaça yerine yarım simit yersen daha güzel olur. poğaça margarin deposu simit ona göre daha masum.kız midem bulanıyodu mecbur yedim sabah şirkette :) bide dukan da bile zero kola var bizde niye olmasın zerodan vazgeçemem![]()
gazlı içecek ve poaçayla kilo vermeyi beklemekte ayrı bişeymiş özgecim :))))Günaydın bebeklerr, iş yoğunluğundan yazamadım size ama takipdeyim :)
Dün sabah bi tane poğaça yedim
öğlen süt içtim 2-3 tane kepekli bisküvi
akşam tavuk sote light kola bi dilim ekmek
sonu sabah yine aynı kilo
amaaaann
bugün spora yazılıyorum yettiiii artk