O hormonlar regln 2.-3.günlerinde yapılıyor o yüzden istememiş olabilir canım. Regl olduğunda 2.veya3.gününde git. Hem tsh hem amh fsh lh değerlerine bakarlarMerhaba kızlar bugün doktora gittim kistim varmış kan istedi 4 tüp kan verdim ve kanda sadece böbrek değerlerime bakmış kistim içinde ne kisti olduğunu söylemedi gebelik öncesi hangi testleri yaptırmam gerek gebeliği engel olan değerler neler bilen var mı bi yer de tsh önemli diye okdum testleri devlette yaptırıp özele gitmek istiyorum bilen yazabilir mi?
saglık ocagında baktırabılıyor muyum bunlara yoksa kadın dogumm doktoru mu olmalıO hormonlar regln 2.-3.günlerinde yapılıyor o yüzden istememiş olabilir canım. Regl olduğunda 2.veya3.gününde git. Hem tsh hem amh fsh lh değerlerine bakarlar
tsh dısındakı kan demır b12 hep baktırıyorum tesekkurlerKan olarak tsh folat demir d vitamini b12 baktırmanız cok iyi olur bulasıcı hastalıklar acisindan da tarama isteyebilirsiniz
Adetin 2. ya da 3. günü gidin özellikle. Amh, tsh, fsh, e2, prolaktin vs. birçok hormona bakıyorlar. Böbrek değerleri de gerekli o yüzden aradan çıkarmanız iyi olmuşMerhaba kızlar bugün doktora gittim kistim varmış kan istedi 4 tüp kan verdim ve kanda sadece böbrek değerlerime bakmış kistim içinde ne kisti olduğunu söylemedi gebelik öncesi hangi testleri yaptırmam gerek gebeliği engel olan değerler neler bilen var mı bi yer de tsh önemli diye okdum testleri devlette yaptırıp özele gitmek istiyorum bilen yazabilir mi?
saglık ocagı yapar mıAdetin 2. ya da 3. günü gidin özellikle. Amh, tsh, fsh, e2, prolaktin vs. birçok hormona bakıyorlar. Böbrek değerleri de gerekli o yüzden aradan çıkarmanız iyi olmuş
Yapmıyor diye biliyorumsaglık ocagı yapar mı
tsh, özellikle hemoglobin, şeker, vitamin değerleriniz hepsine baktırın kist hangı tarafta ?Merhaba kızlar bugün doktora gittim kistim varmış kan istedi 4 tüp kan verdim ve kanda sadece böbrek değerlerime bakmış kistim içinde ne kisti olduğunu söylemedi gebelik öncesi hangi testleri yaptırmam gerek gebeliği engel olan değerler neler bilen var mı bi yer de tsh önemli diye okdum testleri devlette yaptırıp özele gitmek istiyorum bilen yazabilir mi?
Sol tarafta o kadar sinir bi kadındı ki mıy mıy mıy doğru komşum adı anlatmadı sinir oldumtsh, özellikle hemoglobin, şeker, vitamin değerleriniz hepsine baktırın kist hangı tarafta ?
başka doktora gıt kuzumSol tarafta o kadar sinir bi kadındı ki mıy mıy mıy doğru komşum adı anlatmadı sinir oldum
Öyle yapıcam özele gitmek istiyorum da testleri kendim yaptırsam özele öyle hazır gitsem diyorum özel pahalı oluyor malumbaşka doktora gıt kuzum
evet evet devlet hastanesinde yapıyorlar canım yaptır gıt olmadıÖyle yapıcam özele gitmek istiyorum da testleri kendim yaptırsam özele öyle hazır gitsem diyorum özel pahalı oluyor malum
Sağlık ocağı yapar mı bi bilgin var mı? Reglim 2 yada 3 gününe denk getirecek bi randevu bulamıyorum daevet evet devlet hastanesinde yapıyorlar canım yaptır gıt olmadı
bir dahiliye bır kadın doktoru gıbı hepsine bakamıyorlar en ıyısı hastaneSağlık ocağı yapar mı bi bilgin var mı? Reglim 2 yada 3 gününe denk getirecek bi randevu bulamıyorum da
Ben dahiliyeye gitmenizi öneririm. Değerler alt sınıra yakın çıktığında vücudunuzda eksiklik var demekmiş, daha ortalarda ve üst sınırsa olmalıymış. Benim gittiğim doktor bana d, b12, folik hepsinin düşük olduğunu söyledi, düzenli kullandım 4. Ay hamile kaldım. Bazen bu detaylar vücudun gebe kalmasına engel olabiliyor. Yumurta kalitesini etkiliyormuş çünkü. Onun için mutlaka bu konuya yoğunlaşın. Bir de idrar tahlili idrar kültürü verin bence çünkü hamile kaldığınızda doktor istiyor, çoğu gebede de idrara fazla çıkmaya ya da yeterince su içememeye bağlı enfeksiyon sorunu oluyor. Önceden bunları çözmek gebeliğe 1-0 önde başlatır hem de sağlık için iyiMerhaba kızlar bugün doktora gittim kistim varmış kan istedi 4 tüp kan verdim ve kanda sadece böbrek değerlerime bakmış kistim içinde ne kisti olduğunu söylemedi gebelik öncesi hangi testleri yaptırmam gerek gebeliği engel olan değerler neler bilen var mı bi yer de tsh önemli diye okdum testleri devlette yaptırıp özele gitmek istiyorum bilen yazabilir mi?
Sağlık ocağı bakmaz bunlar branş tahlilleri. Devlet hastanesine git kadın doğumasaglık ocagında baktırabılıyor muyum bunlara yoksa kadın dogumm doktoru mu olmalı
tamamdır tesekkurlerSağlık ocağı bakmaz bunlar branş tahlilleri. Devlet hastanesine git kadın doğuma