gebelik referans degerime bakar mısınız lütfen

Bugün doktora gittim üstten baktı rahim kalınlaşmış ama kese yok olsa olsa en fazla 3 haftaliktir dedi tekrar kanda gebeliğe bakalım dedi baktırdım 195 çıktı doktora sonucu gösterdiğinde gidişat hiç iyi değil kimyasal gebelik galiba dedi morelim çok bozuk zaten zar zor oldu

Siz dünde baktırmıştınız sanki değere

Evet dün 120ydi bugün de 195 çıktı ama son adet tarihim göre çok dusukmus bu rakamlar
Son adet tarihine göre düşük diyor da adet bitiminden belki 2 hafta sonra hamile kaldınız. Bunu nasıl bilebilirsiniz ki. 1 günde 120 den 195 bence iyi. Geç döllenme oldu ise düşük olabilir bu değerler. Önemli olan 2 günde 2 kat artması. 1 güne burunca 60 falan oluyor zaten 195 o yüzden bence iyi. Kan testi ile takip etmeye devam edin bence. Muayene sırasında birşey gördü ise bilemem. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Açıkçası bende geç döllenme olabileceğini düşünüyorum çünkü son adetten eşimle yan yana değildik farklı şehirlerdeydik adet bittikten sonra gelmişti eşim birde pko var ne zaman yumurtamin catlatacagi belli değil yazdığıniz yazıyla şuan çok morel verdiniz çok kalp

Merhaba sonuç çıktı mı

Benim adetime 4 gün varken değerim 38 çıktı adetime bugün 2 gün var 136 çıktı( maşallah) ve sizin gibi Ağustos ayı son adet tarihim o ay hem başında hem sonunda oldum

Benim adetime 4 gün varken değerim 38 çıktı adetime bugün 2 gün var 136 çıktı( maşallah) ve sizin gibi Ağustos ayı son adet tarihim o ay hem başında hem sonunda oldum
Aa evet aynı gibiyiz ben 2 ağustosta oldum diğerini net hatırlamıyorum ama 12 13 Ağustos olabilir bende pko olduğu için geç adet olurum hep adet söktürücü aldım bide içime doğdu heralde gebelik testi aldım silik çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 35.9 çıktı 3 gün sonra tekrar kan verdim 120 çıktı ertesi gün de verdim 195 çıktı işte doktorda diyor ki çok düşük son adet tarihine göre ya boş yada kimyasal gebelik olabilir dedi yarın yine vericem 400 üstü olursa normal dedi ama yine 400 altı olursa malesef istemediğim gebeliklerden olacak hayırlısı olsun siz doktora gittiniz mi peki ?

Bana hiç kötü bir şey demedi sadece artışa bağlı dedi bence hiç canını sıkma ve 2 günde bir aynı lavabotuar da yaptır tahlilini

Bana hiç kötü bir şey demedi sadece artışa bağlı dedi bence hiç canını sıkma ve 2 günde bir aynı lavabotuar da yaptır tahlilini
Maşallah bende şunu anlayamıyorum son adet tarihimle ne ilgiisi var belki 2 hafta önce hamile kaldım yani bunu nerden bilebiliriz ki

Maşallah bende şunu anlayamıyorum son adet tarihimle ne ilgiisi var belki 2 hafta önce hamile kaldım yani bunu nerden bilebiliriz ki
Son adet tarihi önemli yumurtlama zamanına bakıyorlar kadınlar adetine 2 hafta varken yumurtalamaua başlıyor çok nadirdir adetine 2-3 gün kala yumurtalamak döllenme zamanı da betaya göre hesaplaniyor zaten şuan yeni olduğu için tam vakit veremezler

Yani bilmiyorum benim yumurtaların kendi kendine catlamiyordu mesela ilaçsız adet olamıyordum hala şaşkınım hamile kalabilmeme o yüzden adet tarihimi hiç bilmem hep karmakarışık

Yani bilmiyorum benim yumurtaların kendi kendine catlamiyordu mesela ilaçsız adet olamıyordum hala şaşkınım hamile kalabilmeme o yüzden adet tarihimi hiç bilmem hep karmakarışık
İnşallah hayırlı sağlıklı evladın olur kaç yaşındasin. Doktor da bana hiç uğraşma direk tüp Bebek demişti ben 20 yaşındayım

İnşallah hayırlı sağlıklı evladın olur kaç yaşındasin. Doktor da bana hiç uğraşma direk tüp Bebek demişti ben 20 yaşındayım
İnan aynı lafı duydum bende 25 yaşındayım geçen ay izindeydim hiç çocuk bebek falan düşünmedim tutmuş şansımıza jnsallah sağlıklı gebeliktir hakkımız da hayirlisi olsun inşallah yarın yazarım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…