- 6 Ocak 2024
- 82
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi biryumakmutlulukk
-
Teşekkür ederimBence yarın kan verin direk. Henüz idarara karışmamış olabilir. Kan vermek en garanti sonuç
Ben adete 2 gün kala kaset testte öğrenmiştim birkaç farklı marka ile test yapabilirsinizİyi günlerbu konuda daha önce birkaç yorum okumuştum. Ama bende pek gecikme olmadığı için daha önce benzer bir durum yaşamadım. 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum. Bu ay ilk kez gecikme oldu. Gecikmenin ikinci gunundeyim. Dün olmam gerekiyordu normalde. Beyaz bir akıntı ve şişkinlik var sadece belirti olarak. Biraz önce test yaptım çıkmadı. Olsa çıkardı diye düşündüm ben de. Ama aklıma takıldı. Laboquick kaset test yaptım. Bir şey çıkmadı. Hamileliğini kaset testle daha sonra öğrenenen var mı?
Teşekkür ederimbattan 3 gün önce negatifti bat günü pozitif gördüm ben
Henüz gecikmenin 3. Gunundeyimkeseyi ne zaman gördünüz
Adetimin 2. Günü keseyi gördükkeseyi ne zaman gördünüz
Reglim 1 gün geviktiAdetimin 2. Günü keseyi gördük
Ben birşey göremiyorumEki Görüntüle 3383267 sizce bişey varmı silik bişey goruyorum ben
Artık 2,3 gün bekliyim olmazsam kan vercemBen birşey göremiyorum
Stres falan yapıyor musunuzArtık 2,3 gün bekliyim olmazsam kan vercem
Şimdi tekrar bakın bence testinize kuruyunca silik de olsa biraz daha netleşirEki Görüntüle 3383267 sizce bişey varmı silik bişey goruyorum ben
Yok hiç günüm geçme 28 günde döngüm 12.14.18. gün korunmasız ilişkim olmuştu 2 ay önce de kimyasal geçirdim onda da 15,16 da ilişkim olmustu kimyasaldan sonra bile günüm degişmediStres falan yapıyor musunuz
Şuan başka belirtiniz var mıYok hiç günüm geçme 28 günde döngüm 12.14.18. gün korunmasız ilişkim olmuştu 2 ay önce de kimyasal geçirdim onda da 15,16 da ilişkim olmustu kimyasaldan sonra bile günüm degişmedi
Benimde ilk silikti sonra yarım saat bir saat sonra biraz daha belirginleşti insallah vardir hakımızda hayırlısı olsun
Göğüs ağrısı,şişkinlikŞuan başka belirtiniz var mı
Benim adet günümde çıkmıştı testte. Eğer sona doğru döllenme olmadıysa belki gebelik vardır. Ama genelde ortalarda yumurtlayıp döllenme olmuşsa regl zamanı çökse tahminimReglim 1 gün gevikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?