- Konu Sahibi biryumakmutlulukk
-
2 gün geç yumurtlama oldu işteBenim adet günümde çıkmıştı testte. Eğer sona doğru döllenme olmadıysa belki gebelik vardır. Ama genelde ortalarda yumurtlayıp döllenme olmuşsa regl zamanı çökse tahminim
2ay önceki gebeliğim 2 gün geçti silik çıktı 39 du betaBenim adet günümde çıkmıştı testte. Eğer sona doğru döllenme olmadıysa belki gebelik vardır. Ama genelde ortalarda yumurtlayıp döllenme olmuşsa regl zamanı çökse tahminim
Aynen şu an hamilelik devam mı? Benimde as çıkıyor çok erken yapıyorum testi2ay önceki gebeliğim 2 gün geçti silik çıktı 39 du beta
Kasıklarda batma oluyor muGöğüs ağrısı,şişkinlik
Şuan bilmiyorum var mı yokmuAynen şu an hamilelik devam mı? Benimde as çıkıyor çok erken yapıyorum testi
Tekrar etmeniz lazım kan testiniŞuan bilmiyorum var mı yokmu
silikti ama görülür anlaşılır bi siliklikti hayali çizgiler vs bahsediliyor ya öyle değildi , bat günü gördüm 2 şubattıHenüz gecikmenin 3. Gunundeyimbir daha test yapmadım. Ağrım var hafif olacağım diye düşünüyorum. Birkaç gün daha geçerse öyle yaparım muhtemelen. Pozitif gördüğünüzde çizgi silik miydi net miydi, bat günü??
Teşekkür ederim. Ben hala olmadım ama test de yapmadım bir daha. Olacak gibi hissediyorum çünkü. Bugün 5.gun gecikmede. Bugün de olmazsa direkt kan vereceğim sanirim. Yumurtlama tahminimce iki hafta önce çarşamba oldu belirtileri not almıştım bir yere. Ona göre dün ya da Bugün olmam gerekiyor sanırım. Eğer üzerinden tam 14 gün geçmesi gerekiyorsasilikti ama görülür anlaşılır bi siliklikti hayali çizgiler vs bahsediliyor ya öyle değildi , bat günü gördüm 2 şubattı
ben ihtimal vermediğim anda gördüm açıkçası hiç beklemiyordumTeşekkür ederim. Ben hala olmadım ama test de yapmadım bir daha. Olacak gibi hissediyorum çünkü. Bugün 5.gun gecikmede. Bugün de olmazsa direkt kan vereceğim sanirim. Yumurtlama tahminimce iki hafta önce çarşamba oldu belirtileri not almıştım bir yere. Ona göre dün ya da Bugün olmam gerekiyor sanırım. Eğer üzerinden tam 14 gün geçmesi gerekiyorsaNormal adet düzeninde yumurtlama ayın 20siydi. Ama 23-24u gibi yumurtladigimi düşünüyorum biraz da o yüzden ihtimal vermedim. Keşke beklemediğim bir anda görsen pozitif hayırlısı inşallah
Ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben ihtimal vermediğim anda gördüm açıkçası hiç beklemiyordum
ederim tabiiiiNe güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim için de dua eder misin? Bugün de olmadım. Yarin test yapacağım tekrardan olmazsam inşallah
Allah razı olsun. Bugün regl oldum. Yarın Allah nasip ederse aşılama sürecine başlayacağız. Duanızı onun için alırım artıkederim tabiiii
Şimdi sonucunuz ne olduBenimde yarın regli günüm bugün test dikkatli bakınca çok ince çizgi çıktı kuruyunca belli oldu böyle olup hamile kalan var mı
Negatif çıktıŞimdi sonucunuz ne oldu
Rabbim tez zamanda versin inşallah, biz de hala uğraşıyoruzNegatif çıktı
Amin hepimize inşallah, bugün 28. Günüm adet olmadım yine dün test yaptım ama negatif yarın yine yapıcam inşallah vardırRabbim tez zamanda versin inşallah, biz de hala uğraşıyoruz
Umutsuzluğa kapılacağım ben de yakında, ovulasyon testi kullanıyor musunuzAmin hepimize inşallah, bugün 28. Günüm adet olmadım yine dün test yaptım ama negatif yarın yine yapıcam inşallah vardır
Evet kullanıyorum 7. Günü pik gördüm ama o gün hsg çektirdim 7 gün ilişki olmadı zaten bu ayı es geçicem diye hacamat yaptırdım birde 3 gün de öyle sarktı ama adetimden tam 5 gün geçti 2 kere yumurtlamış olabilirmiyim bilmiyorum bir kaç gün daha adet olmazsam kan tahlili vereceğim bakalım adet belirtimde yok şaşkınımUmutsuzluğa kapılacağım ben de yakında, ovulasyon testi kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?