Gebelik regl gecikmesinin kaçıncı günü kaset testte çıkar?

silikti ama görülür anlaşılır bi siliklikti hayali çizgiler vs bahsediliyor ya öyle değildi , bat günü gördüm 2 şubattı

silikti ama görülür anlaşılır bi siliklikti hayali çizgiler vs bahsediliyor ya öyle değildi , bat günü gördüm 2 şubattı
Teşekkür ederim. Ben hala olmadım ama test de yapmadım bir daha. Olacak gibi hissediyorum çünkü. Bugün 5.gun gecikmede. Bugün de olmazsa direkt kan vereceğim sanirim. Yumurtlama tahminimce iki hafta önce çarşamba oldu belirtileri not almıştım bir yere. Ona göre dün ya da Bugün olmam gerekiyor sanırım. Eğer üzerinden tam 14 gün geçmesi gerekiyorsa Normal adet düzeninde yumurtlama ayın 20siydi. Ama 23-24u gibi yumurtladigimi düşünüyorum biraz da o yüzden ihtimal vermedim. Keşke beklemediğim bir anda görsen pozitif hayırlısı inşallah

ben ihtimal vermediğim anda gördüm açıkçası hiç beklemiyordum

Umutsuzluğa kapılacağım ben de yakında, ovulasyon testi kullanıyor musunuz
Evet kullanıyorum 7. Günü pik gördüm ama o gün hsg çektirdim 7 gün ilişki olmadı zaten bu ayı es geçicem diye hacamat yaptırdım birde 3 gün de öyle sarktı ama adetimden tam 5 gün geçti 2 kere yumurtlamış olabilirmiyim bilmiyorum bir kaç gün daha adet olmazsam kan tahlili vereceğim bakalım adet belirtimde yok şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…