Gebelik riskim var, ne olacak simdi

Testi de erkek arkadaşınız alsın sonucu öğrenin burda sorup sağlıklı bilgi alamazsınız buraya gelip doktor gibi teşhis koyup gidenlere de çok inanmayın elinizde somut gerçek önemli olan
Evet erkek arkadasim test aldi ama gorusemedik maalesef. Onemsemiyor mudur nedir uyudu gitti sabah beri

Ertesi gun hapini birkac saat sonra almissin.
Regl de olmussun.
Gebelik ihtimalin sifira yakin, korkma.
Aktif bir cinsel hayatin varsa da korunma işini erkege birakma yoksa boyle korkulu ruyalar gorursun iste.

Hayat senin ilişkiye giren sensin, senin tercihin. Ben yargılama taraftarı falan değilim canım. Yargılamayı da doğru bulmuyorum.

Bence hamile değilsin, ertesi gün hapı almışsın zamaninda+regl olmussun. Boşuna evham yapma ama için rahat etsin bi tane test yapiver. İnternetten sipariş edebilirsin.

Ertesi gun hapini birkac saat sonra almissin.
Regl de olmussun.
Gebelik ihtimalin sifira yakin, korkma.
Aktif bir cinsel hayatin varsa da korunma işini erkege birakma yoksa boyle korkulu ruyalar gorursun iste.
Haklisin ya. Birakmam gerekiyordu. Guvendim bi kere hata ettim. Benim gibi olup gebe kalan varmis ama okumustum. Ondan sonra korktum zaten

Hayat senin ilişkiye giren sensin, senin tercihin. Ben yargılama taraftarı falan değilim canım. Yargılamayı da doğru bulmuyorum.

Bence hamile değilsin, ertesi gün hapı almışsın zamaninda+regl olmussun. Boşuna evham yapma ama için rahat etsin bi tane test yapiver. İnternetten sipariş edebilirsin.
Benim gibi olup gebe kalan bir kadin vardi onun yazisina denk geldim dun ister istemez kuruntu uaptim :( ama haklisin cok tesekkur ederim

Korunduğu halde hamile kalan insanlar olduğuna göre korunmadığında hamile kalma ihtimalini sen hesapla.

Gebelik testi almaya çekinip ertesi gün hapı alabilmek ironik canım ama gebe değilsin merak etme

Pardon kardesim ama adam daha ne yapsin ?? Iliskiye giriyorsun sevisirken ohhh gayet guzel kafalar rahatlayinca bisi yok falan ama sonra seni hayal kirikligina ugratiyor adam ve sen gebe olabilirimm diyorsun adam evleniriz diyor sen hala hayal kirikligindasin ohh valla kafalar kafalar ne guzel kafalar diyorum :halay: insallah bu kafadaki insanin bebegi yoktur diyorum:dua: ve ekliyorum RABBIM anne olmak için yani tutusan insanlari anne yapsin insallah diyorum :dua:saygilar diyor ve kahvemi alip izliyorum :kahve:
Tesekkur ederim

Back
X