gebelik şekeri için şeker yüklemesi çok tartışılıyor yükleme yapılmadan da ölçülemez mi?
geçmiş olsun canım... Korkma.içini.ferah tut bende ikinci hamileliğimde hamilelik şekeri yaşadım. Diyetle halledemedik o yüzden insülin başladık günde 4 kez 6 dozda. Doğuma kadar devam etti bu süreç. Çok şükür doğum yaptğmda bende de oğlumda da çıkmadı şeker ölçümlerimiz iyiydi. Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah.. Sana tavsiyem doktoru. Ne diyosa uygula insülin diyosa da mutlaka kullan derim , sonrasında pişman olma vee etrafta ki çok.bilmiş felaket tellalarlarının dediğini hiiçç.duyma bile biliyorum çok.yıpratıyo anneyi bu durum çünkü. Hayırlı doğumlar.dilerim... Kafana takılan bişeyler olursa yardımcı olmak.isterim hoşçakal..merhaba arkadaşlar gebelik şekeri çıkıp da nasıl bi yol izlediniz ben şuan dietle takip ediliyoum haftaya insülin başlarmı başmazmı diye bakıcaz umarım gerek kalmaz çevremdekiler beni çok korkuttu bebeği sağlıklı doğum yapan varmı aranızda
geçmiş olsun canım... Korkma.içini.ferah tut bende ikinci hamileliğimde hamilelik şekeri yaşadım. Diyetle halledemedik o yüzden insülin başladık günde 4 kez 6 dozda. Doğuma kadar devam etti bu süreç. Çok şükür doğum yaptğmda bende de oğlumda da çıkmadı şeker ölçümlerimiz iyiydi. Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah.. Sana tavsiyem doktoru. Ne diyosa uygula insülin diyosa da mutlaka kullan derim , sonrasında pişman olma vee etrafta ki çok.bilmiş felaket tellalarlarının dediğini hiiçç.duyma bile biliyorum çok.yıpratıyo anneyi bu durum çünkü. Hayırlı doğumlar.dilerim... Kafana takılan bişeyler olursa yardımcı olmak.isterim hoşçakal..Not : oğluşum 40. Haftanın sonunda ve 2900 gr olarak doğdu.
İnşallah canımçok teşekkür ederim şuan insüline başlamadık diete uyduğum sürece bi skıntı olmuyo ama aralarda kaçamak yapıyorum ozamanda hemen yükseliyodayanamıyorum hemen yürüyüşle toparlamaya çalışıyorum umarım bende bebişimi sağlıkla kucağıma alırım ve tüm anneler tabiki :)
İnşallah canımsevindim sizin adınıza geçicek hepsi emin ol , az kaldı dayan :)
Bilmezmiyim canım yaa ... Tam artık hamileyiz istediğimizi yiyicez diyoruz hoop bu gebelik şekeri çıkıyoGÜN SAYIYORUM RESMEN HAMİLELİKTE DİET ÇOK ZOR AMA KATLANMAK ZORUNDAYIZ :)
haklısın canım herzaman dikkat etmek lazım inşallah bebişlerimiz sağlıklı doğarda gerisi kolay :)Bilmezmiyim canım yaa ... Tam artık hamileyiz istediğimizi yiyicez diyoruz hoop bu gebelik şekeri çıkıyoAma unutma bebeğin senin sağlığın için uyarı yapmış . Annem ilerde dikkat etmezse şeker hastası olcak diye teşekkür edelim bebeklerimize bizi düşünmüşler
haklısın canım herzaman dikkat etmek lazım inşallah bebişlerimiz sağlıklı doğarda gerisi kolay :)
beni doktor diyetisyene yönlendirdi hiç diyet yapmadım bir daha gittiğimde normal çıktı
her yüksek şeker çıkan öyle devam edecek diye birşey yok şeker yükselten gıdalardan uzak durun
tatlı çoğu şeyden aşırı tatlı meyveler incir üzüm kurusu bezelye patates falan yasaktı ama ben dikkat edememiştim
Olabilir patates şekeri yükseltiyormuş diyetisyen söyledşCanım benimde açlık şekerime bakılmadan önceki gece patates ve meyve yemiştim patates bayağı yedim ama acaba sabah ondan yükselmiş olabilir mi? Doktor demedi kan tahlil yapılacak bilsem yemezdim
merhaba arkadaşlar ; bugün doktora gittim kontrol için yaptığın diyet kötüymüş dedi bebek 2 hafta önde çıktı kilo olarak morelim çok bozuldu ya suyum normal ama kilo olarak öndeymiş ne yapmam gerek acaba bilgisi olan varmı çok tedirgin oldum
Kendime göre bi diet uyguluyorum artık nelerin yükselttiğini biliyorum onları yememeye calisiyorumNasıl diyet yapıyorsun ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?