gebelik şekeri tarama testi kaçıncı haftalarda yatırdınız

selinsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
915
1
46
Konya
merhaba arkadaşlar ben 26 haftalık gebeyim.şeker tarama testinde 50 mg.lık şekerli su içiliyor mu.ve aç karnna mı gitmeliyim.yaptıran varsa cevap bekliyorum.

Canım ben de 24.haftada gitmiştim.Evt canım aç gideceksin.Glikozlu su içiyorusun ama içilemeyecek kadar kötü değil ama yine de ben o kadar tatlı içemem dersen yanında limon götür içine 1-2 damla damlatırsın kolaylıkla içersin:34:

bnde tahminim 28.haftamda yaptırmıştım.evet aç gidiyorsun canım o suyu içmek sorun değilde aç olduğun için mideni çok bulandırıyo.iç ve hemen açık havaya çık güzelce nefes al et geçiyo hemen bn öyle yapmıştım

bnde tahminim 28.haftamda yaptırmıştım.evet aç gidiyorsun canım o suyu içmek sorun değilde aç olduğun için mideni çok bulandırıyo.iç ve hemen açık havaya çık güzelce nefes al et geçiyo hemen bn öyle yapmıştım

kızlar teşekkürler cevap için.ben dün dr.a gittim şeker yüklemeyi 26.haftada yapmıyoruz 28.haftada yapıyoruz.şimdi senin açlık kan şekerine bakılacak dedi.kan ve idrar vedim sadece.50g lık yükleme yapılmadı.

kızlar teşekkürler cevap için.ben dün dr.a gittim şeker yüklemeyi 26.haftada yapmıyoruz 28.haftada yapıyoruz.şimdi senin açlık kan şekerine bakılacak dedi.kan ve idrar vedim sadece.50g lık yükleme yapılmadı.

canım o gün bendende kan ve idrar istediler kan vermiştimde idrar verememiştim idrar o kadar önemli değil demişti yanı sadece kan vermiş oldum ve ardındanda işte o şekerli suyu içtim dediğim gibi 28haftalık olması lazım

canım o gün bendende kan ve idrar istediler kan vermiştimde idrar verememiştim idrar o kadar önemli değil demişti yanı sadece kan vermiş oldum ve ardındanda işte o şekerli suyu içtim dediğim gibi 28haftalık olması lazım

ben bundan önce geçen hafta akarada bir doç.dr. gittim o da bana haftaya 50g.lık şeker yüklemesi yaptır dedi ama yeni gittiğim dr. da yok sen yanlış biliyosun bu hafta yapılmaz dedi. internette de araştırıyorum 24 ile 28.haftalar arası diyor.ben şimdi kime neye inanacağımı bilemiyorum. bu dr.ları anlamıyorum.yapılmaz demesi kafamı karıştırıyor. ben sadece kan ve idrar verdim geldim öyle diyince

Back
X