Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben de 24.haftada gitmiştim.Evt canım aç gideceksin.Glikozlu su içiyorusun ama içilemeyecek kadar kötü değil ama yine de ben o kadar tatlı içemem dersen yanında limon götür içine 1-2 damla damlatırsın kolaylıkla içersin
bnde tahminim 28.haftamda yaptırmıştım.evet aç gidiyorsun canım o suyu içmek sorun değilde aç olduğun için mideni çok bulandırıyo.iç ve hemen açık havaya çık güzelce nefes al et geçiyo hemen bn öyle yapmıştım
bnde tahminim 28.haftamda yaptırmıştım.evet aç gidiyorsun canım o suyu içmek sorun değilde aç olduğun için mideni çok bulandırıyo.iç ve hemen açık havaya çık güzelce nefes al et geçiyo hemen bn öyle yapmıştım
canım o gün bendende kan ve idrar istediler kan vermiştimde idrar verememiştim idrar o kadar önemli değil demişti yanı sadece kan vermiş oldum ve ardındanda işte o şekerli suyu içtim dediğim gibi 28haftalık olması lazım
canım o gün bendende kan ve idrar istediler kan vermiştimde idrar verememiştim idrar o kadar önemli değil demişti yanı sadece kan vermiş oldum ve ardındanda işte o şekerli suyu içtim dediğim gibi 28haftalık olması lazım
ben bundan önce geçen hafta akarada bir doç.dr. gittim o da bana haftaya 50g.lık şeker yüklemesi yaptır dedi ama yeni gittiğim dr. da yok sen yanlış biliyosun bu hafta yapılmaz dedi. internette de araştırıyorum 24 ile 28.haftalar arası diyor.ben şimdi kime neye inanacağımı bilemiyorum. bu dr.ları anlamıyorum.yapılmaz demesi kafamı karıştırıyor. ben sadece kan ve idrar verdim geldim öyle diyince