slm kızlar kaç gündür hastanelerde uğraşıyorum sonunda insülünlere başladık yüklemelerden sonra yüksek çıkınca doktor insülün verdi tabi diyette günde 5 sefer 5 ünite yapıyorum çok korkoyordum ama o kadar acı değilmiş ama saatleri kaçırmamak gerekiyor sabah erken kahvaltını yapmış olucaksın yemekler düzenli insülün saatleri var zor bir durum. sonra kontrol olmak için kendi doktoruma gittim ben daha önceden karnımın aşağıya indiğini düşünüyordum ama kimseye demedim acaba mı dedim sonra doktorum bana karnın aşağıya inmiş bebek kasıklarına baskı yapıyor dedi, bende zaten kasıklarım çok ağrıyor dedim ve krampların var erken doğum tehliken var dedi ve magnezyum verdi dikkatli ol ve bu ilaç bittimi hemen muayneye gel dedi, bende tahmin ediyordum böyle bir sorun olucağını çünkü ben ilk kızımıda 8 aylıkken doğum yapmıştım ama bebeğim daha çok ufak inşallah zamanında doğar ve sağlıklı olur ona birşey olmasında ben herşeye razıyım dua edin kızlar lütfen bide magnezyum kullanan varmı işe yarıyormu