kızlar bugün şeker yükleme testi yaptırdım 50 lik 1 saat 196 çıktı açlık şekeride 106 çıktı dr bir haftalık diyet verdi haftaya çarşamba tokluk şekeri için kahvaltıdan bi saat sonra yine ölçecekler.diyetle düzelirmiki bu.
benim açlık kan şekeri 80 civarı çıktı, o normal sınırlardaydı, ama 50 gr yüklemeden sonra 181 çıktı, bu da baya yüksek, doktor da izindeydi, sonuçları gösteremedim, ne diyecek, 100 gr lık yükleme isteyecek mi ki anladığım kadarıyla muhakkak isteyecek. herşey yoluda gitsin de ne derse yaparım, diyetler ne kadar katı olursa olsun.
kızlar bugün şeker yükleme testi yaptırdım 50 lik 1 saat 196 çıktı açlık şekeride 106 çıktı dr bir haftalık diyet verdi haftaya çarşamba tokluk şekeri için kahvaltıdan bi saat sonra yine ölçecekler.diyetle düzelirmiki bu.
zMd,öncelikle geçmiş olsun..o ssaçma diyeti yaptıktan bir süre sonra şeker dengeleniyor,benim öyle oldu yani..şimdi tok karna tatlı da yiyorum yine yükselmiyor,inşallah seninki de öyle olur.ama aç karna tatlı kesinlikle yasak.
ay ınsallah Esra ya.Sınırlerım bozuluyor ınankı.Yarın kontrolum var bakalımumarım sorun olmaz
benımde aclık 78 tokluk 191 cıkmıstı dr hemen baska bır dr a yonlendırdı benı. 100 yuklemeyı neden ıstemedınız dedım: senınkı cok yuksek cıkmıs 100 luk yaptırmaya gerek yok dırek rejım ve takıp yapılmalısın dedı. butun gun moralım bozuk gezdım.Adeta yıkılmıstım.ıstemeye ıstemeye soyledıgı dr a gıttım. Bana rejım programı verdı bır suru sacma seyler.Bıde rapor cıkardı seker test cıhazı verdı.Salı gununden buyana sabah oglen aksam aclık ve tokluk olcum yapıyorum.Lısteye yazıyorum.Sacma sapan degerler cıkıyor.Ama genelde normal.2 gun sonra yıne dr a gıtcem bakalım ne dıcekallah yardımcımız olsun
yok canım niye çok olasın..ben kabaca yazayım uyguladığım listeyi..[ı]kızlar dr larınızın verdiği diyet listelerini burda paylaşmanızı istesem çok mu olurum acaba:78:[/ı]
beyazlari kestim seker un pilav makarna yemiyorum yani arada yesem bile tam tahilli makarna yiyorum mesela, sebze meyve agirlikli besleniyorum... iyi oldu alsinda hem cok kilo almadim hemde bebegime daha faydali bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?