Gebelik şekeri

Hafta ile ilgisi yok. Ebe takibindesindir diye dusunuyorum onlar bakiyor. Degilsende aile hekimine git kaydini alip takibini yparlar. Zaten dogumdan sonra bebegi gotureceksin.
Takipteyim canım. Zaten onlar söylediler bana not da verdiler bana. Ben kendi isteğimle yaptırmadım hiçbirini. Neyse gittiğimde sorarım bir daha

O zaman isler degisir tabi. Doktoruna güveniyorsan sıkıntı yok canım.
Inşallah atlatırsın bu süreci de sağ salim. Sürekli kontrolde oluyor. Evlat sahibi olmak kolay değil biliyorsun

Ah ah bilmezmiyim 5 sene bekledik. 4 ay iştahim yoktu zaten. Zorla yiyordum tam iştahim acildi şeker çikti.
Doktoruma guveniyorum senelerdir ona giderim. Eger paragoz bir doktor olsaydi simdiye bana 10 kez aşilama yapardi.

Profesorun yok sacmalaama asla bu teşhis dogru degil o doktorlugu biraksin dedigi teshisi bana şimdiki doktorum koydu. Ve teshiside dogruydu...

Bi ben şöyle doktor bulamadım ya kendime ahhh ahhhh...
İnşallah geçici bir şeydir canım benim
Allah sağ salim sana bagislasin miniğini

Night owl teşekkur ederim cnm benim şeker yuklemeye girecegimi bilmeden visne suyu içmistim. Sonra aclik seker yukleme yapildi 160 cikti. Doktora visne suyu ictigimi de soyledim. Yinede yuksek dedi.
Bakalim artik insallah yoktur. Düzenli olcum yapip kayit altina alacagim.

Bi ben şöyle doktor bulamadım ya kendime ahhh ahhhh...
İnşallah geçici bir şeydir canım benim
Allah sağ salim sana bagislasin miniğini

Sagol canim saglikla alalim kucagimiza inşallah. Doktor konusunda şansliyim insallah sende duzgun bir doktor bulursun kendine

Bende bu testi vermeden gece (tahlilden 4 saat once ) acikip cilek receli yiyip kayisi suyu icip yogurt ve ekmek yemistim. Yani evet senin degerin yuksek. Uzgunum ama en azindan su an biliyorsun onemli olan o. Bebegine bri sey olup son anda ogrenseydin vicdan azabi cekerdin. İyi tarafindan bak. Diyet yapmak o kadar korkunc degil.

Aliştım sanki 2 günde sadece canim bisey isteyipte yiyemedigimde kriz geciriyor gibi oluyorum

Tarcinin hamilelikte kullanimini arastirdiniz mi? Hamilelikte tarcin pek onerilen baharatlardan degil.

Ayrica ben doktor esiyim. Esim uzman hekim haliyle etrafimizda cok fazla.bayan erkek doktor arkadasimiz var hepside farkli uzmanliklara sahip ve hepside eslerine yada kendilerine mutlaka seker yuklemesi yaptirdilar.

Son düzenleme:
Günaydın ben hamile kaldığımı öğrendiğim hafta işyerinde problem yaşamıştım sinir stres şekeim 120 yi buldu açlık hemen dahiliyeye sevk ettiler gittim tabi bi hafta sonra normal çıktı özelde muayene oldum sonuçları gösterdiğim zaman o da 2 hafta takip edelim şeker ölçüm cihazı al dedi aldım ve diyet listesi verdi beyaz ekmek un şeker makarna pirinç kesinlikle yasak dedi direk kepek ve çavdar ekmeğine geçtim tarçın tüketmeye başladım yoğurt veya suyla gerçekten düştü şekerim ama ne zaman dışarıda yesem ya da beyaz ekmek tüketsem arttı yani dikkat etmen lazım ki ben aşırı çikolata tüketen insandım bebek ölümüne sebep dediği an bitti bende şimdi arada tüketiyorum ama şekerime de dikkat ediyorum sonuçta 9 ay ki senin az kalmış bebeğini düşün Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

canım benim de gebeliğimde çıktı şeker tip 2 diyabetim hala insülin kullanıyorum.çocuğun için mecbur katlanacaksın diyetisyende dr bir yere kadar her şey sende bitiyor.Yemeklerini azaltarak öğünlerini arttırarak şekerini düzenleyebilirsn ama çok yüksekse mutlaka insüline başlatır dr.korkma kullan gebelikte hiç bir ilaç verlmezken insülin veriliyor.bu arada bebek büyüdükçe şekerin gittikçe yükselecek.bilinçli olursan hiç bir sıkıntı yaşamazsın.yürüyüşte en güzel ilaç elinden geldiğince tempolu yürü..zamanla alışırsın ki bebeğin için de alışmalısın..

Gecmis olsun sizede gecmesine kontrol altina alinmasina sevindim

Tatli sekeri cikardim hayatimdan ama tabiki %100 cikmiyor seker illaki olmak zorunda hayatimizda. Beslememi degistirdim bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…