• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şekeri

Merhaba doğum yaptınız mı? Şekerden kaynaklanan herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı doğumdan sonra bebekte ve sizde?
Bebeğim postnatal solunum sıkıntısı ile doğdu bir hafta yoğun bakımda kaldı. Kalbinde de bir küçük delik bir damar açıklığı var. Bunlar her bebekte olabilir ama benim şeker kaynaklıydı. Şu an gayet sağlıklı allaha şükür ama o dönem çok zorlandık şekeri sürekli düştü zor toparladı

Ben de yaklaşık iki haftadır aynı sorunla uğraşıyorum ve değerlerim size çok yakın . Diyetle düşüremedim insüline başladım . Size tavsiyem insülinden asla korkmayın ve eğer uygun görürlerse diyetle de düzelmiyorsa kesinlikle başlayın vakit kaybetmeyin ben çok vakit kaybetmişim hem suyun arttı hem bebeğim irileşti şimdi değerlerim normale dönüyor ancak bebeğim haftasıyla ne derece uyumlu hale gelir bilmiyorum
Ogrenmezden önce herhangi bir belirti varmiydi şekere dair

Bebeğim postnatal solunum sıkıntısı ile doğdu bir hafta yoğun bakımda kaldı. Kalbinde de bir küçük delik bir damar açıklığı var. Bunlar her bebekte olabilir ama benim şeker kaynaklıydı. Şu an gayet sağlıklı allaha şükür ama o dönem çok zorlandık şekeri sürekli düştü zor toparladı
Çok geçmiş olsun bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim. Bende şeker takibi yapıyorum şuan gerek görürse insülin başlayacak. Bu süreç beni çok yıprattı.

Çok geçmiş olsun bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim. Bende şeker takibi yapıyorum şuan gerek görürse insülin başlayacak. Bu süreç beni çok yıprattı.
Benim için de çok zordu. Doğuma girdiğim ana kadar iğne yapmak zorunda kaldım. Kollarım mosmordu . Hepsine dayanıyor insan ama bebeğime birşey olacak korkusu hepsinden berbat . Hepsi geçiyor ancak şeker çok tehlikeli ve kontrol altında tutulması gereken bişey. Hiç kaçamak yapmayın diyet listenize katı şekilde uyun insülin başlarsa da hiç korkmayın. Herşey bebeğiniz için

Benim için de çok zordu. Doğuma girdiğim ana kadar iğne yapmak zorunda kaldım. Kollarım mosmordu . Hepsine dayanıyor insan ama bebeğime birşey olacak korkusu hepsinden berbat . Hepsi geçiyor ancak şeker çok tehlikeli ve kontrol altında tutulması gereken bişey. Hiç kaçamak yapmayın diyet listenize katı şekilde uyun insülin başlarsa da hiç korkmayın. Herşey bebeğiniz için
Ben günde 2 kez zaten kan sulandırıcı yapıyorum birde insülin başlarsa ne yaparım bilmiyorum. Psikolojim hiç iyi değil artık bıktım o derecedeyim. Panik atak rahatsızlığım vardı ilaç kullanmadığım için onun sıkıntısı var zaten üstüne uyuz oldum sonra şeker çıktı şimdi üstüne bir de grip oldum. Allah sonumu hayır eylesin.

Size özelden takip değerlerimi yollayacağım bakabilir misiniz?

Back
X