• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK ŞEKERİ

sero19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
12
1
1
Merhabalar, bugün şeker yüklemesi testi yapıldı.. 3 te sonuclarım cıktı ve doktorumu aradım. Şeker doktoruna yönlendiricem hemen çok yüksek dedi. Çok korktum bebeğim şuan 745gr 25 haftalık hamileyim…. Anlayan biri bakabilir mi? Doğumdan sonra devam eder mi

Eklentiler

• IMG_1449.webp
    IMG_1449.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 33
Merhabalar, bugün şeker yüklemesi testi yapıldı.. 3 te sonuclarım cıktı ve doktorumu aradım. Şeker doktoruna yönlendiricem hemen çok yüksek dedi. Çok korktum bebeğim şuan 745gr 25 haftalık hamileyim…. Anlayan biri bakabilir mi? Doğumdan sonra devam eder mi
Normalde kaç olmalıymış bende cuma yaptıracağım

Gebelik oncesi yoksa gebelik sonrasi gecer demisti doktorum bana ayrica once diyet sonra insulin igne verilir demisiti diyetle kontrol altina alinabiliyormus, ben daha yaptirmadim ama evde takip ediyorum risk altinda olduğum icin.
Kilonuz varmi? Gebekik oncesi var miydi bir seker insulin direnci?

Gebelik oncesi yoksa gebelik sonrasi gecer demisti doktorum bana ayrica once diyet sonra insulin igne verilir demisiti diyetle kontrol altina alinabiliyormus, ben daha yaptirmadim ama evde takip ediyorum risk altinda olduğum icin.
Kilonuz varmi? Gebekik oncesi var miydi bir seker insulin direnci?
Bana insilğn verilir mi o kadar yüksek mi acaba Gebelik öncesi şekerim yoktu kilom var evet 90 oldum şuan

Bana insilğn verilir mi o kadar yüksek mi acaba Gebelik öncesi şekerim yoktu kilom var evet 90 oldum şuan
Bilemedim doktor ne der ama diyeti her turlu verir :(
Sonucu banada yazar misiniz? Bende seker takibi yapiyorum yukleme zamanim gelmedi

Back
X