Geçmiş olsun, insilün VS kulanıyor musunuz. Diyetle düşmüyorsa Bi endokrin uzmanına görünün derimAktif olarak soru soruyorum yakın arkadaşım vs yok çok kötü durumdayım diyete dikkat etsem şekerim düşmüyor ve çevremde olan herkes bebek ölebilir diyor anlayacağınız zehir gibi geçiyor günler gebelik şekeri olup doğum yapan var mı destek olur musun lütfen ne gibi sorun yaşadınız 30+5 haftalığız
Sakin olun, benim de gebelik şekerim vardı diyetle kontrol altındaydı. Ama olmasaydı insülin kullanmak gerekecekti, endokrin uzmanına görünmek gerekiyor yüksekse. O sizi yönlendirir, bebeğinizin suyu ve kilosu aşırı yüksek değilse korkmayın, o yüzden erken doğum riski olabiliyor doktorunuzla iletişimde olun hayırlısı ile kucağınıza alırsınızAktif olarak soru soruyorum yakın arkadaşım vs yok çok kötü durumdayım diyete dikkat etsem şekerim düşmüyor ve çevremde olan herkes bebek ölebilir diyor anlayacağınız zehir gibi geçiyor günler gebelik şekeri olup doğum yapan var mı destek olur musun lütfen ne gibi sorun yaşadınız 30+5 haftalığız
Kullanmıyorum şuan yani gerek görmemişti doktor şeker takibi yapıyorum ama düşmüyor onu gördükçe moralim daha da bozuluyor anlayacağınız çok kötü durumdayım mutlaka görüneceğimGeçmiş olsun, insilün VS kulanıyor musunuz. Diyetle düşmüyorsa Bi endokrin uzmanına görünün derim
Amin inşallahSakin olun, benim de gebelik şekerim vardı diyetle kontrol altındaydı. Ama olmasaydı insülin kullanmak gerekecekti, endokrin uzmanına görünmek gerekiyor yüksekse. O sizi yönlendirir, bebeğinizin suyu ve kilosu aşırı yüksek değilse korkmayın, o yüzden erken doğum riski olabiliyor doktorunuzla iletişimde olun hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
Doktor kontrolünüzü aksatmayın, hiç stres de olmayın gerçekten geçiyor bu günlerin tadını çıkarın şuan öyle özlüyorum ki karnımda olduğu anlarıAmin inşallahbebekte bir sorun yok demişti doktor yani düşünmek beni strese sokuyor
Çevremde çok kişide gebelik şekeri olmasına rağmen normal ve gününde doğum yaptılar hepsinin bebekleri çok sağlıklı sakin olmaya çalışın inanın ki stres şekerden daha kötü etkiliyor. Size bunu dememin sebebi bende çok stres yapıyordum ve sonuç şeker çıkmadı ama tansiyon çıktı ve banada doktor demişti ki şeker ve tansiyondan daha kötü olan şey sürekli stres yapmak sakin kalmaya çalışın ve herşey Yolunda gidecekAktif olarak soru soruyorum yakın arkadaşım vs yok çok kötü durumdayım diyete dikkat etsem şekerim düşmüyor ve çevremde olan herkes bebek ölebilir diyor anlayacağınız zehir gibi geçiyor günler gebelik şekeri olup doğum yapan var mı destek olur musun lütfen ne gibi sorun yaşadınız 30+5 haftalığız
Çok iyi anlıyorum sizi ama stres şekerin tansiyonun ve çoğu hastalığın düşmanı bide onu düşünüp iyice sarpa sarmasın işler. Gidin dr a, o sizi rahatlatacaktır hemde gerekirse insülin başlar ki insilün gebelikte en güvenli tedavi yöntemi. İğne hiç bir şekilde bebeğe geçmiyor, dışardan takviye almak gibi düşünün nasıl Bi vitaminimiz eksik olunca takviye alıyoruz aynı mantık, vucut yeterli insülini üretemiyor dışardan takviye lazım bu kadar. Size de bebeğinize de sağlık sıhhat afiyet versin RabbımKullanmıyorum şuan yani gerek görmemişti doktor şeker takibi yapıyorum ama düşmüyor onu gördükçe moralim daha da bozuluyor anlayacağınız çok kötü durumdayım mutlaka görüneceğim
Çok haklısınız çok teşekkür ederim yorumunuz içinDoktor kontrolünüzü aksatmayın, hiç stres de olmayın gerçekten geçiyor bu günlerin tadını çıkarın şuan öyle özlüyorum ki karnımda olduğu anları
Amin inşallahhÇevremde çok kişide gebelik şekeri olmasına rağmen normal ve gününde doğum yaptılar hepsinin bebekleri çok sağlıklı sakin olmaya çalışın inanın ki stres şekerden daha kötü etkiliyor. Size bunu dememin sebebi bende çok stres yapıyordum ve sonuç şeker çıkmadı ama tansiyon çıktı ve banada doktor demişti ki şeker ve tansiyondan daha kötü olan şey sürekli stres yapmak sakin kalmaya çalışın ve herşey Yolunda gideceksize Bebek ölebilir diyen kişilerle iletişiminizi kesin sizi çok kötü etkiliyorlar kötü birşey olsa doktorlar acımıyor söylüyor sadece doktoruna güvenin cevrenizede hamileliginizle ilgili bilgi vermeyin herşey kötü etkiliyor ben artık birşey söylemiyorum
Aminn çok teşekkür ediyorum çok haklısınız bende kalan haftaları Allah’ın iziniyle bu şekilde geçireceğimÇok geçmiş olsun. Sağ salim evladınıza kavuşun inşallah. Bende de gebelik şekeri vardı insülinle devam ettim sağlıkla doğurdum hiç korkmayın. Düzenli doktora gidin şekerinizi takip edin. Yediklerinize dikkat edin. Ben de başka sorunlar da vardı ama elhamdülillah sağlıkla kavuştum yavruma. İnsanları dinlemeyin. Stres olmayın ama gevşek de davranmayın. Düzenli ölçün ilaçlarınızı kullanın
Amin Allah razı olsun sizlerdenÇ
Çok iyi anlıyorum sizi ama stres şekerin tansiyonun ve çoğu hastalığın düşmanı bide onu düşünüp iyice sarpa sarmasın işler. Gidin dr a, o sizi rahatlatacaktır hemde gerekirse insilün başlar ki insilün gebelikte en güvenli tedavi yöntemi. İğne hiç bir şekilde bebeğe geçmiyor, dışardan takviye almak gibi düşünün nasıl Bi vitaminimiz eksik olunca takviye alıyoruz aynı mantık, vucut yeterli insilüni üretemiyor dışardan takviye lazım bu kadar. Size de bebeğinize de sağlık sıhhat afiyet versin Rabbım
Bak hamilelere bahsetmek istemiyorum ama benim daha önce kayıplarım oldu başka sebepten. Son gebeliğim öyle stresli geçti ki yaşarken çok zordu. Ama geçti bitti oğlum şuan 1 yaşında. Öyle hızlı geçiyorki zaman. Senin zaten az kalmış doğumuna. Allahın izniyle sen de dikkat edersin öyle kolay geçerki. Allah yardımcın olsun. Kötü örnekten örnek olmaz hamile birine bebek ölür denir mi hiç. Hiçbir konuda denilmez. Heleki bebek konusu. Çok hassas. Çok şükür imkanlar var artık hastaneler ilaçlar. Düzenli kontrolle kendin de dikkat ederek hiçbie sorun olmadan alırsın evladını kucağınaAminn çok teşekkür ediyorum çok haklısınız bende kalan haftaları Allah’ın iziniyle bu şekilde geçireceğim
Ay o kadar güzel mesajlar atıyorsunuz kiBak hamilelere bahsetmek istemiyorum ama benim daha önce kayıplarım oldu başka sebepten. Son gebeliğim öyle stresli geçti ki yaşarken çok zordu. Ama geçti bitti oğlum şuan 1 yaşında. Öyle hızlı geçiyorki zaman. Senin zaten az kalmış doğumuna. Allahın izniyle sen de dikkat edersin öyle kolay geçerki. Allah yardımcın olsun. Kötü örnekten örnek olmaz hamile birine bebek ölür denir mi hiç. Hiçbir konuda denilmez. Heleki bebek konusu. Çok hassas. Çok şükür imkanlar var artık hastaneler ilaçlar. Düzenli kontrolle kendin de dikkat ederek hiçbie sorun olmadan alırsın evladını kucağınadoğum yapınca da yaz mutlaka evladın kız mı oğlan mı.
Aminnn inşallah cümlemize. Umutsuzluğa kapılacağın zaman hayal kur. Seneye bu zamanlar kızınla neler yapacaksın. Ya da yazı düşün yaz gelince tam ele avuca gelecek. Beraber dışarı çıkacaksınız gezeceksiniz sana da ona da çok iyi gelecek gezmek. Eksiklerin varsa alışveriş yap. Hele kız çocuğa alışveriş yapmak ne eğlencelidir,Ay o kadar güzel mesajlar atıyorsunuz kiAllah razı olsun Rabbim evladınızı sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin size Kız inşallah Yazacağım Allah’ın izniyle dikkat ediyorum herşeye bakalım
Allah’ım sizden razı olsun içim öyle tatlı oldu kiAminnn inşallah cümlemize. Umutsuzluğa kapılacağın zaman hayal kur. Seneye bu zamanlar kızınla neler yapacaksın. Ya da yazı düşün yaz gelince tam ele avuca gelecek. Beraber dışarı çıkacaksınız gezeceksiniz sana da ona da çok iyi gelecek gezmek. Eksiklerin varsa alışveriş yap. Hele kız çocuğa alışveriş yapmak ne eğlencelidir,Bebekle ilgili kitap oku. Ona hazırlan. Bir sürü şey bilsek bile yine de acemilik oluyo. Kimseye kulak asma kızınla ve kendinle geçir bu çok çok özel süreci. Allahım tam vaktinde kolaylıkla, hayırlı sağlıklı doğum yapmayı ve evladını sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Strese girme canım bende strese girdim şuan düşük doz olarak insülin vuruluyorum zaten bu insülin bebeğe geçiş yapmıyor merak etme sendeki insülin dengede tutmaya çalışıyor sendeki insülin normal olunca otomatik bebekte sağlıklı oluyor bende çok araştırdım strese girdim ve stresde şekeri etkiliyor yükseltiyor zaman kaybetmeden endokrinoloji git orası halleder şansıma da çok iyi bir doktora geldim ve şuan için iyizAktif olarak soru soruyorum yakın arkadaşım vs yok çok kötü durumdayım diyete dikkat etsem şekerim düşmüyor ve çevremde olan herkes bebek ölebilir diyor anlayacağınız zehir gibi geçiyor günler gebelik şekeri olup doğum yapan var mı destek olur musun lütfen ne gibi sorun yaşadınız 30+5 haftalığız
Rica ederim. Burda gruplarda mısın. Benzer süreçte olan annelerle yazışmak da iyi geliyor beraber alışveriş yapılıyor, benzer şeyler yaşayanlar konuşuyor. Şekerle ilgili doktora gitmiş miydin takip ediliyor musun kendini ve bebeğini ihmal etmeden kalan kısacık zamanın çok güzel geçer inşallahAllah’ım sizden razı olsun içim öyle tatlı oldu kiÇok haklısınız şuan hiç birşey düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyorum anı yaşıyorum Amiinn inşallah çok teşekkür ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?