Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bendede şeker çıktı 10 gündür diyet yapıyorum şuan akş:103 tkş:143 çıkıyor doktorum tkş 150yi geçerse insüline başlarız dediama diyet işe yarıyo canını sıkma sadece hamile olarak her istediğini yiyememek biraz sinir bozucu
Merhabalar,
ben de iki gebeliğinde gebelik şekeri durumuyla karşılaşan 2 bebek sahibi bir anneyim.Öncelikle şunu belirteyim stres kesinlikle yapılacak bir durum değil.Sadece, bunun geçici olduğunu bilin ve yapılması gereken şeyleri sonuna kadar uygulayın.Size tavsiyem diyetlerinize kesinlikle uyun (bir kez bile diyetimin dışına çıkmadım),yürüş yapın(havalar soğuk ama bacakalrın kesinlikle çalışması ve tempolu yürüyüş şekerin düşmesine inanalımaz katkı sağlıyor,sadece bu sebepten evime yürüme bandı aldım) ve keyif içeceğiniz kabuk tarçınlı ılık su olsun, bir de arkadaşlar su tüketimine çok önem verin (günde mutlaka 3lt, ben öyle yaptım,kesinlikle buna çok önem vermenizi tavsiye ederim)Moralinizi sakın bozmayın, stres ölçümlerinizi de etkiler,sağlıklı günler...