gebelik şekeri

yenislimfit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
107
2
48
Adana
merhabalar arkadaşlar morelim çok bozuk.gebelik şekerim çok hyüksek çıktı.diyete beşlıyorum bugün desteklerinizi bekliyorum

arkadaşlar diyetisyene gittim verilen menü
ye saati saaatine ve tam uymam gerektiğini söyledi.kararlıyım ama çok stresliyim aynı zamanda

bugün verilen menüye tam tamına uydum hadi hayırlısı olsun
yarın şekerimi ölçerim tabi 1 günde değişmez ama ne yapalım

merhabalar arkadaşlar morelim çok bozuk.gebelik şekerim çok hyüksek çıktı.diyete beşlıyorum bugün desteklerinizi bekliyorum
merhaba bendede şeker çıktı 10 gündür diyet yapıyorum şuan akş:103 tkş:143 çıkıyor doktorum tkş 150yi geçerse insüline başlarız dediama diyet işe yarıyo canını sıkma sadece hamile olarak her istediğini yiyememek biraz sinir bozucu

Merhabalar,
ben de iki gebeliğinde gebelik şekeri durumuyla karşılaşan 2 bebek sahibi bir anneyim.Öncelikle şunu belirteyim stres kesinlikle yapılacak bir durum değil.Sadece, bunun geçici olduğunu bilin ve yapılması gereken şeyleri sonuna kadar uygulayın.Size tavsiyem diyetlerinize kesinlikle uyun (bir kez bile diyetimin dışına çıkmadım),yürüş yapın(havalar soğuk ama bacakalrın kesinlikle çalışması ve tempolu yürüyüş şekerin düşmesine inanalımaz katkı sağlıyor,sadece bu sebepten evime yürüme bandı aldım) ve keyif içeceğiniz kabuk tarçınlı ılık su olsun, bir de arkadaşlar su tüketimine çok önem verin (günde mutlaka 3lt, ben öyle yaptım,kesinlikle buna çok önem vermenizi tavsiye ederim)Moralinizi sakın bozmayın, stres ölçümlerinizi de etkiler,sağlıklı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…