Merhaba Temmuz anneleri.neredeyse hepiniz seker yüklemesi yaptırdınız.benim gibi şeker mağdurları varmı aramızda.diyete başladım bende ve seker ölçüm cihazı alıcıam ama bu ne kadar sürecek yani 3ay boyunca mı ölçüm yapıcam bilmiyorum .sizin bilginiz varmı tecrübeniz falan
Kızlar şeker yüklemesi yaptırmadna önce gebelik şekerinizin olup olmadığı konusunda şüpheleriniz var mıydı?Ben yaptırmadım. Belirti verir mi bu durum olsa?
Kızlar şeker yüklemesi yaptırmadna önce gebelik şekerinizin olup olmadığı konusunda şüpheleriniz var mıydı?Ben yaptırmadım. Belirti verir mi bu durum olsa?
kendimiz anlayamayız canım. ama bebek haftasından daha kiloluysa,amnion sıvın fazlaysa dr şüphelenebilir. açlık tokluk şekerine bakabilir.
bebek fazla kilolu olursa normal dogum zor olabilir. yediklerine dikat etmezsen erken doğum riski olabilir.(eğer gebelik şekerin varsa)
Merhaba Temmuz anneleri.neredeyse hepiniz seker yüklemesi yaptırdınız.benim gibi şeker mağdurları varmı aramızda.diyete başladım bende ve seker ölçüm cihazı alıcıam ama bu ne kadar sürecek yani 3ay boyunca mı ölçüm yapıcam bilmiyorum .sizin bilginiz varmı tecrübeniz falan
evet diyete baslayalı oldu baya.işe yaradı hatta sekerim dusmeye basladı diyetle birlikte doktor arttırdı listeyi.artık alıştım ilk baslarda zor oldu benim için