- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi karabela06
-
Diyet dediğim sağlıklı beslenme zaten. Çünkü ben çok abartmıştım tatlı çikolata vs :)Diyete gerek yok dedi sen hamilesin ne diyeti dedi şekerli şeylerden uzak dur yeter dedi sizin kaç çıktı acaba benm pazartesi günü tekrar kan verecem ona göre insülüne başlayıp başlamayacağına karar verecek
Öncelikle çok dikkat etmek lazım, benim gibi yapmamak lazım :))En çok korktugum şey bu.. Ailemdeki herkesler seker hastası zaten ablaminda gebelikte çıkıyordu gizli şekeri simdik normal seker hastasi.. Hemen mi insulin veriyorlar öyle yaseker yüklemesi yaptırma diyip duruyor herkes ama mecburum sanırım ben bu isin sakası yok...
Günde kaç kez insülün yapıyordunBende de yüksekti canım insulin kullandım bebeğimde ve bende bi sorun olmadan hallettik şükür şimdi 4 aylık bebegim
Öncelikle çok dikkat etmek lazım, benim gibi yapmamak lazım :))
Benim ailemde hiç şeker hastası yoktur, gebelik şekeri de ilk defa bende çıktı. Ama gebelik şekerini kontrol altına almazsak gebelik sonrası şeker hastası olabilirsin dedi doktorum bana. Belki ablan da bu yüzden olmuştur. Şimdilik saatli, adetli yiyorum, şeker ölçüm cihazıyla evde ölçmeye başlayacağım, baktık olmadı insülin. Bu insülin işi benim de canımı sıkıyor açıkcası
Ben de nası yaparım iğne diye korkuyorum biraz ama insan alışıyodur haliyle. İnşallah senin de çıkmaz şekerin, belki de çivi çiviyi söker :)))Valla şuan dikkat etmekten çok ya şekerim çıkarsa yiyebildigim kadar tatlı yiyim sora nasılsa yiyemem modundayim ne yalan soylim...off iğneden çok korkuyom ben bide yapamam gibime geliyor insulini.. Allah kolaylık versin valla kullananlara...
İnşallah seninde düzelir değerlerinde diyetle gerek kalmaz kullanmaya..
Ben de nası yaparım iğne diye korkuyorum biraz ama insan alışıyodur haliyle. İnşallah senin de çıkmaz şekerin, belki de çivi çiviyi söker :)))
Bişey sorucam. Herhangi bir belirti oldu mu?Gebelik şekerim yüksek çıktı ,birkaç gün sonra tekrar kan değerlerine bakacağını aynı sonuçların çıkması durumunda insülin kullanmam gerektiğini söyledi. Bu gibi durumla karşılaşan var mı ? Açıkçası tedirgin oldum. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum .
Evet ben gebe kalmadan neredeyse 10 kilo almıştım. Üstüne hamile kalınca hepten boşverdim, şuan normal halimden 20 kilo fazlam var, daha da neredeyse 3 ay var doğuma, o yüzden diyete önem veriyorum, yoksa doğum sonrası halim harap :)Geçmiş olsun kızlar, kilolu mu hamile kaldınız acaba? Ben de kiloluyum ve hamile kalmaya çalışıyorum. Korkuyorum da gebelik şekerinden
Ben şüphelendim kendimden açıkcası çünkü 3 hafta içinde 4 5 kilo aldım. Çok susuyordum ki sürekli su içtiğim halde. Tatlıyı falan da abartıyordum çok. Akşamları çikolata krizine giriyordum nerdeyse.Bişey sorucam. Herhangi bir belirti oldu mu?
20 kilo fazlam var hem deEvet ben gebe kalmadan neredeyse 10 kilo almıştım. Üstüne hamile kalınca hepten boşverdim, şuan normal halimden 20 kilo fazlam var, daha da neredeyse 3 ay var doğuma, o yüzden diyete önem veriyorum, yoksa doğum sonrası halim harap :)
Tavsiyem gebe kalmadan verebildiğin kadar ver, ne kadar versen kardır.
Fazla mı kilon var?
20 kilo çok aman aman fazla bir kilo değil 1 ayda bile yarısını verebilirsin20 kilo fazlam var hem de
Valla benm bir belirti yoktu yada ben anlamadm normal konturolerde kan tahlili istedi doktorum orda yüksek çıkınca şeker ortaya çıktıBişey sorucam. Herhangi bir belirti oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?