- 1 Temmuz 2025
- 29
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi zeynepliva
-
Adetime 6 gün var çıkar mı acabaEvet bende görebiliyorum kan verseniz iyi olur
Daha varmış aslında isterseniz 2-3 gün daha bekleyin çok düşük değerle öğrenmek de iyi olmuyor çünküAdetime 6 gün var çıkar mı acaba
Dimi teşekkür ederimDaha varmış aslında isterseniz 2-3 gün daha bekleyin çok düşük değerle öğrenmek de iyi olmuyor çünkü
Ay bende dün rüyamda görmüştüm. Çift çizgiydi testimKızlar merhaba daha önce de buraya testlerimi atmıştım ümidim yoktu fakat dün gece rüyamda hamilelik haberimi aldığımı gördüm test yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır fotoğraf bulanık oldu fakat ben çok net görebiliyorum
Gerçekten mii kan verdiniz mi pekiiAy bende dün rüyamda görmüştüm. Çift çizgiydi testim
Çatlatma iğnemin 14.günü bugün yarın kan vercemGerçekten mii kan verdiniz mi pekii
O zaman sizden haber bekliyorum inşallah pozitif çıkar testlerimizÇatlatma iğnemin 14.günü bugün yarın kan vercem
İnşallah canmO zaman sizden haber bekliyorum inşallah pozitif çıkar testlerimiz
Ben dayanamadım Birtane daha test yaptım kızlar bakın oda bu şekilde çıktıKızlar merhaba daha önce de buraya testlerimi atmıştım ümidim yoktu fakat dün gece rüyamda hamilelik haberimi aldığımı gördüm test yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır fotoğraf bulanık oldu fakat ben çok net görebiliyorum
Ben dayanamadım Birtane daha test yaptım kızlar bakın oda bu şekilde çıktı
Dün ve bugünBen dayanamadım Birtane daha test yaptım kızlar bakın oda bu şekilde çıktı
Sizde de var gibi çizgiyi görüyorum kan verdiniz miDün ve bugün
İnşallah çok kararsızım adeti beklesem mi beklemesem miBence gebesiniz. Yarın sabah da yapın. Ben dün ve bugün yaptım baya renk değişti. Belirginleşti
Henüz vermedim. Reglin geçmesini bekliyorum. 10 temmuz batSizde de var gibi çizgiyi görüyorum kan verdiniz mi
Açıkçası ben de kararsız kaldım, düşük değer ile öğrenirsem çok kafamda kurarım. O yüzden yarın da erken gebelik test yapmayı düşünüyorum. gün geçtikçe koyulaşması, güzel bir şey en azından gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuşİnşallah çok kararsızım adeti beklesem mi beklemesem mi
Ayy bugün silik çıktı demişsin çok sevindim Predictor yaptın mı canımÇatlatma iğnemin 14.günü bugün yarın kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?