- Konu Sahibi rebekah mikaelson
-
Tabikide ben buradayım diyokızlar adetime 1 gün var test yaptım erken gebelik test kitinden. 3 dk oldu olmadı böyle çıktı ve kaldı sizce pozitif mi. kanda belli olur biliyorum yada adet olursam anlarım ama merakımdan size de sormak istedim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
ya çok teşekkür ederim insallah, tek yumurtam var o yüzden geç kalmadan çok istiyorum. umarım öyledir. bikaç günde kan vereceğim insallahTabikide ben buradayım diyohayirli olsun kan testi vererek kesinlestirebilirsiniz
Evet ilk on dakika içinde çıktıysa hamilesin gözün aydınkızlar adetime 1 gün var test yaptım erken gebelik test kitinden. 3 dk oldu olmadı böyle çıktı ve kaldı sizce pozitif mi. kanda belli olur biliyorum yada adet olursam anlarım ama merakımdan size de sormak istedim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Yumurtlamanin üstünden kaç gün gectikızlar adetime 1 gün var test yaptım erken gebelik test kitinden. 3 dk oldu olmadı böyle çıktı ve kaldı sizce pozitif mi. kanda belli olur biliyorum yada adet olursam anlarım ama merakımdan size de sormak istedim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
İnşallahh Allah isteyen herkese aratmadan versinya çok teşekkür ederim insallah, tek yumurtam var o yüzden geç kalmadan çok istiyorum. umarım öyledir. bikaç günde kan vereceğim insallahadetim biraz geciksin, hafta içi veririm diye düşündüm
13günYumurtlamanin üstünden kaç gün gecti
amin insallah cok teşekkür ederim herkese. adet olmazsam eğer kan testi yaptıracağım hafta içi, sonucunu yazarım buraya dahamilesin bence 3 dakikada çıktı diyorsun birde. İnşallah sağlıkla ilerlesin
Benimde 11
şuan hamile misinBenimde 11
Bilmiyorum pazartesi gidip kan vericem adet olmazsam ama bi haftadan beri göğüs ağrısı çekiyorum ama dün akşam dan beri gogsumun üst kısmı da ağrıyor ve aşırı şiş ler ya şok oldum durup durup Allah'ım bence hamileyim diyorumşuan hamile misin
güzel haberlerini bekliyorum benim de normalde yarın adet olmam lazım eger olmazsam bende hafta içi kan testi vericem. bu arada dayanamadım aksam da farklı bi markanın testini denedim o da aynı cıktı. ikinci hafif silik yineBilmiyorum pazartesi gidip kan vericem adet olmazsam ama bi haftadan beri göğüs ağrısı çekiyorum ama dün akşam dan beri gogsumun üst kısmı da ağrıyor ve aşırı şiş ler ya şok oldum durup durup Allah'ım bence hamileyim diyorumkafayı yerrim pozitif i görürsem ve sanki göğüs ucu kısmında genisle var gibi bu sabah baktim
Bilmiyorum pazartesi gidip kan vericem adet olmazsam ama bi haftadan beri göğüs ağrısı çekiyorum ama dün akşam dan beri gogsumun üst kısmı da ağrıyor ve aşırı şiş ler ya şok oldum durup durup Allah'ım bence hamileyim diyorumşuan hamile misin
O zaman kesin hamilesin valla bende kaset test alıp yapacaktım ama ben ne zaman kaset test yapsam iki gün içinde adet oluyorum o yüzden bu defa kan vericemgüzel haberlerini bekliyorum benim de normalde yarın adet olmam lazım eger olmazsam bende hafta içi kan testi vericem. bu arada dayanamadım aksam da farklı bi markanın testini denedim o da aynı cıktı. ikinci hafif silik yine
valla bugün adet olmam lazım 3 gün bekleyip kan vereceğim bende eğer olmazsam. hadi bakalım sonucunu bana da yazBilmiyorum pazartesi gidip kan vericem adet olmazsam ama bi haftadan beri göğüs ağrısı çekiyorum ama dün akşam dan beri gogsumun üst kısmı da ağrıyor ve aşırı şiş ler ya şok oldum durup durup Allah'ım bence hamileyim diyorumkafayı yerrim pozitif i görürsem ve sanki göğüs ucu kısmında genisle var gibi bu sabah
O zaman kesin hamilesin valla bende kaset test alıp yapacaktım ama ben ne zaman kaset test yapsam iki gün içinde adet oluyorum o yüzden bu defa kan vericem
naptın merak ettim. bende bugün kan vereceğim galibaBilmiyorum pazartesi gidip kan vericem adet olmazsam ama bi haftadan beri göğüs ağrısı çekiyorum ama dün akşam dan beri gogsumun üst kısmı da ağrıyor ve aşırı şiş ler ya şok oldum durup durup Allah'ım bence hamileyim diyorumkafayı yerrim pozitif i görürsem ve sanki göğüs ucu kısmında genisle var gibi bu sabah
O zaman kesin hamilesin valla bende kaset test alıp yapacaktım ama ben ne zaman kaset test yapsam iki gün içinde adet oluyorum o yüzden bu defa kan vericem
iyice koyulaşmış. Maşallahnaptın merak ettim. bende bugün kan vereceğim galibasabah ki testim en sondaki adetim de 1 gün gecikti.
kan da verdim sonucu bekliyorumiyice koyulaşmış. Maşallah
Sen hamilesin kız Ben malesefnaptın merak ettim. bende bugün kan vereceğim galibasabah ki testim en sondaki adetim de 1 gün gecikti.
evet benim kan testim pozitif çıktı. 4 haftalık gözüküyor. valla cok mutluyum. Rabbim seni de öbür ay sevindirsin insallah isteyen herkese nasip etsinSen hamilesin kız Ben malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?