Gebelik sivilce

Evaart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
110
13
48
34
Arkadaşlar gebe kaldigimdan beri ,yüzüm tarla gibi oldu. Biri bitmeden diğeri başlıyor yüzümü sivilce bastı. 15 haftalık gebeyim. Bitmiyor da kolay geçmiyor . Eskiden adet olmadan önce 1 2 tane çıkardı geçerdi. Ergenlikte en son bu kadar sivilce çıktı bende. Aynı sorunu yaşayan var mi.normal mi

Arkadaşlar gebe kaldigimdan beri ,yüzüm tarla gibi oldu. Biri bitmeden diğeri başlıyor yüzümü sivilce bastı. 15 haftalık gebeyim. Bitmiyor da kolay geçmiyor . Eskiden adet olmadan önce 1 2 tane çıkardı geçerdi. Ergenlikte en son bu kadar sivilce çıktı bende. Aynı sorunu yaşayan var mi.normal mi
Normal bende de çıktı ama ne zaman geçtiğini hatırlamıyorum. İlk hamile kaldığımda aşırı bir güzellik parlaklık geldi cildime herkes oğlun olacak dedi sonra her yerimden sivilce fışkırdı ama geçti ne zaman geçtiğini hatırlamıyorum kafaya takmayı bırakmıştım.

Benimde öyle ama en çok sırtımda sivilce çıktı yüzümde daha az

Benim yüzüm tarla gibi oldu . Sürekli böyle. Hergun yenileri cikiyor

Normal ben ilk hamilelikte başladı böyle yüzümü bırak saç diplerim sırtım bile sivilce tarlası oldu dogumdan sonra geçiyor hormonlar normale dönünce bide ben hamileyken çok rahatsız olunca cildiyeye gittim bana aknemix ve fitokrem yazmıştı

Vallahi çıldırırım hergun la roche nin yıkama jeliyle yıkıyorum tonik kullanıyorum. Zerre fayda etmiyor. Ben karma ciltliyim. Hamilelikte birlikte cildim yağ kusuyor resmen

Vallahi çıldırırım hergun la roche nin yıkama jeliyle yıkıyorum tonik kullanıyorum. Zerre fayda etmiyor. Ben karma ciltliyim. Hamilelikte birlikte cildim yağ kusuyor resmen
Aynı durum bende de var iri iri birde benimkiler acıyorlar kolay geçmiyorlar

Tonik hamilelikte çok tavsiye edilmiyor. Benim de bi dönem suratımı sivilce bastı şimdi daha sakin durumda. Benim bebek de erkek bilmiyorum erkek bebeklerde mi böyle oluyor. Yakında geçer diye düşünüyorum.

Hamılelıkte sivilceliydim doğum yaptım 3 ay oldu hala geçmedi yanaklarımın sag ve sol kısmı ve anlımda artık randevu aldım cildiyeye gidicem bakalım ne dicek çok canım sıkılıyo bu durum

Back
X