Gebelik sonlandırma

Bende bilmiyorum ki ben cenazeden dolayı başka şehirdeydim o sebepten gelince gösterdim ikili tarama testini bana çok olumsuz konuşup başka hastaneye sevk ettiler çocuğunda sorun var dediler korkuyorum bende
Hiç bilgimin olmadığı konular ama bir kaç doktora daha mı gösterseniz sonuçları.
Allah yardımcınız olsun.

Bende bilmiyorum ki ben cenazeden dolayı başka şehirdeydim o sebepten gelince gösterdim ikili tarama testini bana çok olumsuz konuşup başka hastaneye sevk ettiler çocuğunda sorun var dediler korkuyorum bende
Doğruluk payı o kadar az ki o testin. Eğer ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı görülüp ölçüldüyse ve sıkıntı yoksa korkmayın. Allah İn izniyle bir şeyi yoktur

Size ne bize ne?
Şu açıdan sordum, eğer istemediğini karar verdi ne bileyim eşi ile sorun yaşadı ise aldiramaz yasal süreç geçti , ama Allah korusun sağlık kaynaklı bir sebep varsa böyle bir hakkı var .sebebi bilmeden çözüm öneremeyeceğimiz için sordum

Yok yok tamamen sağlık kaynaklı

Ah çok üzüldüm ama sana tavsiyem zaten büyümüş gidip ayrıntılı ultrasona gir . İkili tarama hem cok yanılma payı olan bir test hem de o zaman haftası ufakti ama şuan büyümüş tüm organları oluşmuş. Gir iyi bir perinatoloji dr ile ayrıntılı ultrasona tek tek herseye bakar , bakarsın sapasağlam der . He eğer sorun var derse de karar senin kimse sen istemeden çocuğunu alamaz sağlıksız olsa bile . Senin hayatını riske atarsa durum ayrı ama .

Sadece 2li tarama testi sonucunu mu söylüyorsunuz? Bebeğe detaylı ultrasonla bakıldı mı sağlık problemleri nelerse size detaylı bilgi vermeleri lazım. Öyle heybeye sıkıntılı deyip 6 aylık gebelik sonlandırılması istenmez ki saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…