- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
Ben 13+5 te sonlandırmıştım.27. Haftadan sonra gebeliği sonlandırılan var mı ne sebeple sonlandırılır ? Bilgisi olan var mı
Sebep nedir ??27. Haftadan sonra gebeliği sonlandırılan var mı ne sebeple sonlandırılır ? Bilgisi olan var mı
Size ne bize ne?Sebep nedir ??
Bende bilmiyorum ki ben cenazeden dolayı başka şehirdeydim o sebepten gelince gösterdim ikili tarama testini bana çok olumsuz konuşup başka hastaneye sevk ettiler çocuğunda sorun var dediler korkuyorum bendeSebep nedir ??
Hadi ya ama benimki çok geç değil miBen 13+5 te sonlandırmıştım.
Bebekte anomali olursa sonlandırılıyor malesef
Yasak süreci geçmiş oluyor sonlandırılmaz27. Haftadan sonra gebeliği sonlandırılan var mı ne sebeple sonlandırılır ? Bilgisi olan var mı
Hiç bilgimin olmadığı konular ama bir kaç doktora daha mı gösterseniz sonuçları.Bende bilmiyorum ki ben cenazeden dolayı başka şehirdeydim o sebepten gelince gösterdim ikili tarama testini bana çok olumsuz konuşup başka hastaneye sevk ettiler çocuğunda sorun var dediler korkuyorum bende
Eğer bebekte sıkıntı varsa zaman ne olursa olsun sonlandırılıyor.Hadi ya ama benimki çok geç değil mi
Daha önce söylenmedi mi sorun olduğuHadi ya ama benimki çok geç değil mi
Doğruluk payı o kadar az ki o testin. Eğer ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı görülüp ölçüldüyse ve sıkıntı yoksa korkmayın. Allah İn izniyle bir şeyi yokturBende bilmiyorum ki ben cenazeden dolayı başka şehirdeydim o sebepten gelince gösterdim ikili tarama testini bana çok olumsuz konuşup başka hastaneye sevk ettiler çocuğunda sorun var dediler korkuyorum bende
İnşallah Allah yardımcısı olsun çocuğumun 6 aylık kocaman oldu artıkDoğruluk payı o kadar az ki o testin. Eğer ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı görülüp ölçüldüyse ve sıkıntı yoksa korkmayın. Allah İn izniyle bir şeyi yoktur
Alınmaz tabiki.Kararı bana mı bırakıyor doktor istemezsem alınmaz mı
Çok sağolunAlınmaz tabiki.
Siz doğurucam derseniz konu kapanmış oluyor
Şu açıdan sordum, eğer istemediğini karar verdi ne bileyim eşi ile sorun yaşadı ise aldiramaz yasal süreç geçti , ama Allah korusun sağlık kaynaklı bir sebep varsa böyle bir hakkı var .sebebi bilmeden çözüm öneremeyeceğimiz için sordumSize ne bize ne?
Yok yok tamamen sağlık kaynaklıŞu açıdan sordum, eğer istemediğini karar verdi ne bileyim eşi ile sorun yaşadı ise aldiramaz yasal süreç geçti , ama Allah korusun sağlık kaynaklı bir sebep varsa böyle bir hakkı var .sebebi bilmeden çözüm öneremeyeceği için sordum
Ah çok üzüldüm ama sana tavsiyem zaten büyümüş gidip ayrıntılı ultrasona gir . İkili tarama hem cok yanılma payı olan bir test hem de o zaman haftası ufakti ama şuan büyümüş tüm organları oluşmuş. Gir iyi bir perinatoloji dr ile ayrıntılı ultrasona tek tek herseye bakar , bakarsın sapasağlam der . He eğer sorun var derse de karar senin kimse sen istemeden çocuğunu alamaz sağlıksız olsa bile . Senin hayatını riske atarsa durum ayrı ama .Bende bilmiyorum ki ben cenazeden dolayı başka şehirdeydim o sebepten gelince gösterdim ikili tarama testini bana çok olumsuz konuşup başka hastaneye sevk ettiler çocuğunda sorun var dediler korkuyorum bende
Sadece 2li tarama testi sonucunu mu söylüyorsunuz? Bebeğe detaylı ultrasonla bakıldı mı sağlık problemleri nelerse size detaylı bilgi vermeleri lazım. Öyle heybeye sıkıntılı deyip 6 aylık gebelik sonlandırılması istenmez ki saçmaBende bilmiyorum ki ben cenazeden dolayı başka şehirdeydim o sebepten gelince gösterdim ikili tarama testini bana çok olumsuz konuşup başka hastaneye sevk ettiler çocuğunda sorun var dediler korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?