- 21 Ekim 2019
- 282
- 141
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gzdangy130
-
İnşallah yoktur salı günü gidicem beni sevk ettiği hastaneye inşallah yoktur çok zor bir durum kocaman oldu artık nasıl kaldırırım bunu hiç bilmiyorum uykularım haram olduAh çok üzüldüm ama sana tavsiyem zaten büyümüş gidip ayrıntılı ultrasona gir . İkili tarama hem cok yanılma payı olan bir test hem de o zaman haftası ufakti ama şuan büyümüş tüm organları oluşmuş. Gir iyi bir perinatoloji dr ile ayrıntılı ultrasona tek tek herseye bakar , bakarsın sapasağlam der . He eğer sorun var derse de karar senin kimse sen istemeden çocuğunu alamaz sağlıksız olsa bile . Senin hayatını riske atarsa durum ayrı ama .
Teste güvenmeyin öyle sorun olup sağlıklı doğan arkadaşlarımn çocukları var,ben ikili tarama testi bile yaptrmdm herşeyiyle kabulüm dedimKararı bana mı bırakıyor doktor istemezsem alınmaz mı
Maddi durumun varsa tek dr ile de kalma bi sevk edilen yere git bir de özele git ayrıntılı ultrasona ki tamamen emin ol çünkü evet bebek büyümüş aklında soru işareti kalmaz inşallah güzel haberler alırsın ikili tarama güvenilirliği az sonuçtaİnşallah yoktur salı günü gidicem beni sevk ettiği hastaneye inşallah yoktur çok zor bir durum kocaman oldu artık nasıl kaldırırım bunu hiç bilmiyorum uykularım haram oldu
İnşallah çok sağolunMaddi durumun varsa tek dr ile de kalma bi sevk edilen yere git bir de özele git ayrıntılı ultrasona ki tamamen emin ol çünkü evet bebek büyümüş aklında soru işareti kalmaz inşallah güzel haberler alırsın ikili tarama güvenilirliği az sonuçta
İnşallah güzel haberlerinizi alırız sali günü bol YA ŞAFİ, FE HEBLI MIN LEDUNKE VELIYYA, YA MUBDI , RABBI HEBLI MINES SALIHIN ve HUVALLAHUL HALUKUL BARIU çekin salıya kadarİnşallah çok sağolun
Çok sağolun Allah yardımcısı olsun tüm bebek bekleyenlerin salı güzel haberi veririm inşallah Rabbimin izniyleİnşallah güzel haberlerinizi alırız sali günü bol YA ŞAFİ, FE HEBLI MIN LEDUNKE VELIYYA, YA MUBDI , RABBI HEBLI MINES SALIHIN ve HUVALLAHUL HALUKUL BARIU çekin salıya kadar
Bence kafanız rahat olsun, burda da çok örneği var. Benim yengemde yaşadı aynı durumu, sakat doğsada yaşamaz dediler ama veren Allah çok şükür yeğenim kocaman oldu ve sapasağlam.İnşallah Allah yardımcısı olsun çocuğumun 6 aylık kocaman oldu artık
Ay inşallah ya AllahımBence kafanız rahat olsun, burda da çok örneği var. Benim yengemde yaşadı aynı durumu, sakat doğsada yaşamaz dediler ama veren Allah çok şükür yeğenim kocaman oldu ve sapasağlam.
Başka dra gidecekmişsin üzülme boşuna test sonuçlarını atabilir misin elinde var mı ?Ay inşallah ya Allahım
Çok teşekkür ederim amin inşallahIkili testten sonra aldirilmaz, risk gozukuyorsa ki qnladigim kadariyla risk gorunuyor, amniyosentez yaptirmanizi isterler. Sanirim bu test icin yonlendirmis sizi doktorunuz. Size sadece ihtimalleri anlatmistir. Test temiz cikar insallah. Down sendromunun yani sira baska anomaliler var. Trizomi 13 ve 18 var. Down sendromlu bebek dogurmak sizin tercihiniz olur ama diger anamoliler hayatla bagdasmayan anamoliler. Siz doktorunuzu dinleyip amniyosentez yaptirarak icinizi rahatlatin. Insallah her sey yolunda gider.
Hayır bebekte bi anomali varsa aile rızasıyla sonlandırılabilir.trizomi yada fetal baskasebeplerYasak süreci geçmiş oluyor sonlandırılmaz
Kalbi durmuşsa sonlanmış olur
Geldim canım ama sıvı almadılar çok riskli dediler bana. Kağıt imzalattılar önce çok fazla değil az risk görünüyor dedi sonra riskin azı çoğu olmaz dedi kalbine baktılar kalbi iyi çıktı ama kafam çok karıştıSali gidicem demiştin bugün hayırlı haberler ile gel inşallah
Risk derken neyden şüphelendiler peki.rahatsızlık neymiş?Geldim canım ama sıvı almadılar çok riskli dediler bana. Kağıt imzalattılar önce çok fazla değil az risk görünüyor dedi sonra riskin azı çoğu olmaz dedi kalbine baktılar kalbi iyi çıktı ama kafam çok karıştı
Ah bi bilsem down sendromu dediler ama az bi riskRisk derken neyden şüphelendiler peki.rahatsızlık neymiş?
Cok riskli derken amniyosentez sıvısı almak mu riskli dediler yoksa gebelik mi riskli dediler ??Geldim canım ama sıvı almadılar çok riskli dediler bana. Kağıt imzalattılar önce çok fazla değil az risk görünüyor dedi sonra riskin azı çoğu olmaz dedi kalbine baktılar kalbi iyi çıktı ama kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?