• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik sonrası doğumu kapsayan sigorta

Emcekarex

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70
Puanlar
13
Arkadaşlar sigortayı önceden yaptırmadım sonradan yaptıran sigorta şirketleri varmış bunlar hakkında bilginiz var mı ? Hem fiyat hem güvenilir şirket önerisine ihtiyacım var. Özellikle medipol medicana gibi iyi hastanelerle anlaşması olmalı

Arkadaşlar sigortayı önceden yaptırmadım sonradan yaptıran sigorta şirketleri varmış bunlar hakkında bilginiz var mı ? Hem fiyat hem güvenilir şirket önerisine ihtiyacım var. Özellikle medipol medicana gibi iyi hastanelerle anlaşması olmalı
Merhaba sonradan yapan şirket olarak bilgim yok da hastanelerin kendi sigortaları oluyor bazen isterseniz bir de hastanelere sorun istediğiniz hangi hastane ise paket alabiliyosunuz

Merhaba sonradan yapan şirket olarak bilgim yok da hastanelerin kendi sigortaları oluyor bazen isterseniz bir de hastanelere sorun istediğiniz hangi hastane ise paket alabiliyosunuz
O daha iyi olacak sanırım kabul etmiyor çoğu şirket aradım

O daha iyi olacak sanırım kabul etmiyor çoğu şirket aradım
Merhabalar mesajınızı gördüm isterseniz size yardımcı olabilirim sigorta şirketinde müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum özelden yazabilirsiniz

biz a ile baslayan sirkete yaptırıyoruz hep. ilk gebeliğimde bekleme süresinin dısında olduğu için kapsamadı. o zaman doğum yapacağım hastane 80 bin dedi doğum pakedine. mantıklı gelmedi muayene ve doğum ücretlerini paket dısı ödedik. doktorum sağ olsun coğu konuda yardımcı oldu zaten. su an ikinci gebeliğim ve bunu sigorta çok sükür karşılıyor 🥲

ben bekleme süresini göze almayan şirket hiç bulamadım. kaldı ki bunu vaat edenler olsa da insan güvenilir bir şirketle çalışmak istiyor. biz güvenilir olanla çalıştığımız halde bazı işlemlerde sorun çıkıyor. mesela oğlum 3 gün hastanede yattı. yapılacak bir testle ilgili şirket ödemeyi kabul etmedi. yine cebimizden ödedik ve o kadar yüksek miktarlı bir test bile değildi.

Back
X