gebelik sonrası kemikler irileşir mi?

somuchfunny

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
2
0
6
31
merhaba arkadaşlar 4 ay 13 gün önce spinal ile sezeryan oldum (bir kızım oldu :KK28:)
herkeste oldugu kadar bende de kilo problemi oldu detoks spor destekli 21 gunde 5 kilo erdım eski kiloma 4 kilo kaldı... asıl meseleye gelirsek yüzüğüm hala parmağıma olmuyor.

ACABA GEBELİKTE KEMİKLERİM İRİLEŞMİŞ OLABİLİR Mİ? (24 YASINDAYIM) :KK24:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 4 ay 13 gün önce spinal ile sezeryan oldum (bir kızım oldu :KK28:)
herkeste oldugu kadar bende de kilo problemi oldu detoks spor destekli 21 gunde 5 kilo erdım eski kiloma 4 kilo kaldı... asıl meseleye gelirsek yüzüğüm hala parmağıma olmuyor.

ACABA GEBELİKTE KEMİKLERİM İRİLEŞMİŞ OLABİLİR Mİ? (24 YASINDAYIM) :KK24:
ben doğum yapalı 10ay oldu, genel anesteziyle mecburi sezaryen olmuştum. hamilelikte 20kilo aldım, ödem falan derken ilk birkaç ay sadece 5 kilo verdim. sporla destekleyerek son 6ayda 14 kilo daha verdim. yani hamilelik önesi kilomla arada sadece 1kilo var. gel gelelim yüzüğüm parmağıma zor giriyor, sonra da o kadar sıkıyor ki çıkartmak için elimi ıslatıp uğraşmam gerekiyor. o 1kilo ellerimde mi kaldı diye düşünüyorsanız hayır karnımda kaldı. yani ellerim aynı olmalı ama yüzüğüm sıkıyor.

Back