gebelik sonucu ne zaman çıkar?

saman yolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
176
0
96
İstanbul
arkadaşlar gebelik için kan testi yaptırınca sonucu ne zaman alırız? bir gün sonra mı bir kaç saat sonramı?devlet hastanesinde yapılıyormuş diye duydum.para ödeniyor mu acaba?

devlet hastanelerinde bazen değişebiliyo sabah verirsen öğleden sonra sonuç çıkar ama bazı yerlerde bi gün sonra çıkıyo sonuç ve ücretsiz......eğer özelde yaptırırsan 1 saate sonuç elinde olur .

emekli sandığından yararlanıyorum ama 1 gün sonra sonuçları almaya gidemem.kanı verince hemen sonucu almam lazım.tekrar tekrar gitme şansım yok. aslında şüpheleneceğim bişi de yok tam birleşme olmadı ama ama korku işte.ilişkiden 1 hafta sonra regl oldum normal uzunlukta ve her ay olduğum şekilde.hiçbir anormallik yoktu.10 sonrada yeni regl zamanım gelecek.şu ana kadar hiç bir belirtim yok bilmiyorum olması gerekirmiydi. üstüne görme denilen şey lekelenme gibi olurmuş ya da az az kanama olurmuş benim ki gayet normal şekildeydi hiç bir normallik yoktu.yine de korkmam lazım mı bilemiyorum aslında.

emekli sandığından yararlanıyorum ama 1 gün sonra sonuçları almaya gidemem.kanı verince hemen sonucu almam lazım.tekrar tekrar gitme şansım yok. aslında şüpheleneceğim bişi de yok tam birleşme olmadı ama ama korku işte.ilişkiden 1 hafta sonra regl oldum normal uzunlukta ve her ay olduğum şekilde.hiçbir anormallik yoktu.10 sonrada yeni regl zamanım gelecek.şu ana kadar hiç bir belirtim yok bilmiyorum olması gerekirmiydi. üstüne görme denilen şey lekelenme gibi olurmuş ya da az az kanama olurmuş benim ki gayet normal şekildeydi hiç bir normallik yoktu.yine de korkmam lazım mı bilemiyorum aslında.

bu anlattıklarına göre ben sanmıyorum hamile olacagını ama yinede tahlil yap istersen için rahateder...20-25 tl bişi degil ...

bende sanmıyorum ama sonrada geç kalmışolmaktan korkuyorum.yoksa hiç bir belirti yok.ertesi gün hapıda almıştım zaten ilk gün.ama yinede eğer 1 saat içinde veriyorlarsa yaptırmakta fayda var sanırım.

bende sanmıyorum ama sonrada geç kalmışolmaktan korkuyorum.yoksa hiç bir belirti yok.ertesi gün hapıda almıştım zaten ilk gün.ama yinede eğer 1 saat içinde veriyorlarsa yaptırmakta fayda var sanırım.

aslında ilişkinden ve regl tarihin üzerinden baya zaman geçmiş ozaman bir gebelik oluştuysa şuan evde idrar tahlili yapsan oda sonuç verir o tahlilde 2.5 tl 3 tl gibi bir fiyat sabah ilk idrarla yap sonuç alırsın...

bugün eczaneye gittim almak için ama o ucuz olan regl gecikmesi olmadan doğru sonuç vermez dedi.istersen dene ama yanılma payı olur dedi.diğeri de 25 tlydi almadım bende onun yerine kan tahlilini tercih ettim.bencede çıkması lazım baya gün geçti ama ne bileyim öyle dedi işte :S

arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım.7 mayısta ilişkiye girmiştim 13 mayısta reg olmuştum normal şekilde ama yinede emin olmak istedim.öncedoktora gitmem lazımış bi kağıt imzlaması için.girdim doktora ama adam bukadar erken belli olmaz dedi:S negetifte çıksa inanma dedi şaştım kaldım.kan testi en erken çıkan sonu değil mi? biraz önce telefonla aradım hastaneyi gebelik yokmuş.çok rahatladım ama doktorun dediğide canımı sıktı.bu konuda fikri olan var mı? evli bayanlar çok daha iyi bilirsinz doktorlardan sonuçta yaşanmışlık var sizde?gebeliğin olmamasına sevinmem lazım ama doktor canımı çok sıktı yaa :(

Mrb arkadaşlar bnm adetim 6 qun qecikti 7.qun kahverenqi lekelenmem oldu 2 qun suren adetim oldu ve evde test yaptim 2. Cizqi silik cikti uzun zamndir beyaz bir akintim var hala da devam ediyr dun yine test yaptim ve yine silik cikti dun saqlik ocaqinda kan testi yaptrdim buqun sonucu aldim ve 0.100 cikti yani neqatif gogsumde hala aqri var dokunduqum zamn cnm aciyr karnimin yanlarinda hicbirsey yok karnim cikti siskinlik var gogsum karincalaniyr normalde adet bittikden sonra aqri qecerdi ama qecmedi hamile miyim acaba kan testi yanlis sonuc vermis olabilir mi sonucta 24 saat sonra cikti bna yardimci olabilir misiniz lutfen simdiden teskkurler.

2ay önce benim de ona benzer oldu,evdeki test silik çıktı,heycanla gittim kan testine negatif çıktı,sanırım evdeki testlerin silikten öte çıkması gerekiyor.bunca zaman yaptığımda hiç silik bile görmemiştim aslında ama, malesef yoktu

Back
X