- Konu Sahibi saman yolu
arkadaşlar gebelik için kan testi yaptırınca sonucu ne zaman alırız? bir gün sonra mı bir kaç saat sonramı?devlet hastanesinde yapılıyormuş diye duydum.para ödeniyor mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelde kaç para ki acaba? ortalama bi fikrin var mı?
emekli sandığından yararlanıyorum ama 1 gün sonra sonuçları almaya gidemem.kanı verince hemen sonucu almam lazım.tekrar tekrar gitme şansım yok. aslında şüpheleneceğim bişi de yok tam birleşme olmadı ama ama korku işte.ilişkiden 1 hafta sonra regl oldum normal uzunlukta ve her ay olduğum şekilde.hiçbir anormallik yoktu.10 sonrada yeni regl zamanım gelecek.şu ana kadar hiç bir belirtim yok bilmiyorum olması gerekirmiydi. üstüne görme denilen şey lekelenme gibi olurmuş ya da az az kanama olurmuş benim ki gayet normal şekildeydi hiç bir normallik yoktu.yine de korkmam lazım mı bilemiyorum aslında.
bende sanmıyorum ama sonrada geç kalmışolmaktan korkuyorum.yoksa hiç bir belirti yok.ertesi gün hapıda almıştım zaten ilk gün.ama yinede eğer 1 saat içinde veriyorlarsa yaptırmakta fayda var sanırım.