gebelik süphesi ve bas agrisi...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.383
26.109
598
selam kizlar adetim 5 gün gecikti,ama daha öncede bi bu kadar gecikmisligi var,
fakat dün bas agrisi ve migde bulantisiyla uyandim,agri kesici aldim ama bugun oldu basim hala agriyor,
sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi

fakat dün bas agrisi ve migde bulantisiyla uyandim,agri kesici aldim ama bugun oldu basim hala agriyor,

Ağrı kesici almasayın keşke test yap en iyisi

ben 3 kere hamile kaldım hiç baş ağrısı olmadı.göğüs ve kasık karın bel ağrısı tamam.başağrısını ilk kez duydum.test yapsana çıkar

Ağrı kesici almasayın keşke test yap en iyisi

agri kesiciy dün aldim hic aklima gebelik belirtisi olabilecegi gelmedi,
zaten adetimin geciktiginide dün tesadüf ogrendim,
hesaplayiciya gore 1 mart ama daha olmadim bilemiyorum,
basim catlayacak gibi

ben 3 kere hamile kaldım hiç baş ağrısı olmadı.göğüs ve kasık karın bel ağrısı tamam.başağrısını ilk kez duydum.test yapsana çıkar

evde 1 tane test var onuda sabah yapayim diyorum ama gün icinde yapsam cikarmi ki birde subatta 2 gun eksik ya belkide ondanda bir gecikme olmus olabilir bilemedim ki simdi:26:

bu arada ne gögüs agrim var nede kasik agrim,adet belirtilerim bile yok...
sadece kuru bir bas agrisi...

agri kesiciy dün aldim hic aklima gebelik belirtisi olabilecegi gelmedi,
zaten adetimin geciktiginide dün tesadüf ogrendim,
hesaplayiciya gore 1 mart ama daha olmadim bilemiyorum,
basim catlayacak gibi

Baş ağrısı neden bilmiyorum canım gebelikte olur mu bilmem:44:

Baş ağrısı neden bilmiyorum canım gebelikte olur mu bilmem:44:

aslinda internetten baktim gebelik belirtilerinde bas agrisi oluyormus,
hormon degisiklikleri sebebiyle ama birde kk da deneyimli arkadaslara sorayim dedim:26:

tiviticim gebelikte bazen belirtiler psikolojik de olabiliyor
hiçbir belirti olmayabileceği gibi bazen şiddetli bulantı kusma, uyku hali vs gibi şeyler görülebiliyor
tamamen kişiyle alakalı bi durum yani

evde 1 tane test var onuda sabah yapayim diyorum ama gün icinde yapsam cikarmi ki birde subatta 2 gun eksik ya belkide ondanda bir gecikme olmus olabilir bilemedim ki simdi:26:

Ben gecikmemin 2.günü yaptım ve çok şükür gayet net 2 çizgiyi gördüm.
Bence yarın yapmalısın ve de burda paylaşmalısın Allah gönlüne göre versin canım..

canim arkadasim eger gunun gectiginden eminsen herhangi bir zaman yap mutlaka cikarrr ayyy allahim hayirlisiyla insallah hamilesindir canim hadi nolur yalniz birakma beni hadiii
sedosum INSALLAH yetisirim sana hayirlisi INSALLAH
tiviticim gebelikte bazen belirtiler psikolojik de olabiliyor
hiçbir belirti olmayabileceği gibi bazen şiddetli bulantı kusma, uyku hali vs gibi şeyler görülebiliyor
tamamen kişiyle alakalı bi durum yani
canim hakli olabilirsin ama bu ay hic kafama gebeligi takmadim ki,
4 gun gecikme olmus ben bir kac gun once fark ettim ve ayin 7 si yani bugun itibari ile 6 gunluk bir gecikme var hayirlisi olsun ne diyeyim
Ben gecikmemin 2.günü yaptım ve çok şükür gayet net 2 çizgiyi gördüm.
Bence yarın yapmalısın ve de burda paylaşmalısın Allah gönlüne göre versin canım..

canim 6 gunluk bir gecikme var ben dayanamayip aksam test yaptim,ne kadar dogru bilmem ama tek cizgi cikti,
daha oncede 5 gun gecikmisligi var adetlerin duzenli ama gunleri sasiyor belki yine sasti kendi kendime kuruntu yapiyorum,
nasipte varsa olur hayirlisi INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…