gebelik süphesi ve bas agrisi...

Mrhbalar bu sitede yeniyim.size sorum olcak 3sene önce bir amaliyat oldum.sebebi ise kist vardı o kist yumurtalıgımın 1tanesine zarar vermiş ve sol yumurtalıgım alındı malesef 3senedir bebişim olmuyor sizce olurmu bnm gibi aynı durumda olan var mı:KK43::KK43:

sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. zevk suyu varken sürekli vajina çevreme sürttü içime girmedi.sonra boşaldı ama peçeteye sonra başka peçeteyle sildik ve tekrar sürtünmeye devam ettik. sonra bıraktık. 11 gündür adetim gecikti. biri erken test olmak üzere 4 tane test yaptık. hepsi de negatşf çıktı. hamilelik belirtisi yok.adetimden 15 gün sonra yaşadık bu ilşkiyi. sizce hamile miyim? diğer belirtiler yok ama. hani zevk suyundan gelmiş olabilir mi vajina çevresine de tam gelmedi ama sizce nedir? testte yaptık negatif çıktı idrar testi yaptık ama. sizce hamile miyim?

Mrhbalar bu sitede yeniyim.size sorum olcak 3sene önce bir amaliyat oldum.sebebi ise kist vardı o kist yumurtalıgımın 1tanesine zarar vermiş ve sol yumurtalıgım alındı malesef 3senedir bebişim olmuyor sizce olurmu bnm gibi aynı durumda olan var mı:KK43::KK43:
Olur tabi neden olmasın ben de aynı durumdayım ve 2 kere hamile kaldım: ) belki prolaktin hormonu yüzünden hamile kalamayabilirsin onu bi ölçtür derim...sıkıntı ve stres durumlarında o hemen yukseliyor ve hamileliği engelliyor

Merhaba yeni üye oldum bana yardımcı olurmusunuz lutfen 4 gün önce eşimleiye girdim ve bu sabah pembe şeklinde kanama oldu 3 gündür baş ağrısı kasıkta ağrı baş dönmesi oluyor sizce hamile miyim

Back
X