gebelik süphesi

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
28
merhaba kızlar aralık sonu catlatma ığnesi oldum ama ocak 14 adet oldum sonra doktora gittim . 1 ay ara ver subat ayı adetin 3 günü gel dedi . adetim 5 gün geçikmiş oluyor bugun test yaptım cok silik cıktı ama kesin test bozuk yanlıslık olmustur diyorum

Kan testi yaptırın, bilemeyiz ki biz buradan :/
İnşallah test doğrudur

merhaba kızlar aralık sonu catlatma ığnesi oldum ama ocak 14 adet oldum sonra doktora gittim . 1 ay ara ver subat ayı adetin 3 günü gel dedi . adetim 5 gün geçikmiş oluyor bugun test yaptım cok silik cıktı ama kesin test bozuk yanlıslık olmustur diyorum
Neden yanlış diyorsnuz ki sonuca inanamadığınız için mi acaba

..

Eklentiler

• 20230218_204541.webp
    20230218_204541.webp
    9 KB · Görüntüleme: 118
cunku pkoluyum kendi basıma hamıle kalabilcegimi düşünemiyroum sok içindeyim açıkcası
Bende 4 yıl uğraştım hiç birşeyim De yoktu PCO da yoktu ama hiç olmadı sizin gibi çatlatma fln oldu sonra doktor ara verelim 2 ay ara verdi 3. Ay gel başlarız dedi. Ve o ay kendiliğinden gebe kaldım 😘
Neden olmasın kii bence en kısa zamanda kan testi verin
İnşallah vardır 🤲💕

Bende 4 yıl uğraştım hiç birşeyim De yoktu PCO da yoktu ama hiç olmadı sizin gibi çatlatma fln oldu sonra doktor ara verelim 2 ay ara verdi 3. Ay gel başlarız dedi. Ve o ay kendiliğinden gebe kaldım 😘
Neden olmasın kii bence en kısa zamanda kan testi verin
İnşallah vardır 🤲💕
ben de 4 senelik evliyim ilk sene kurtaj oldum bebek oluşmadı sadece 1 kere catlatma iğnesi oldum ara verelim dedi ama Rabbimin mucizesi zamanı varmış sadece cok umutsuzluga kapıldım olmaz gözükle bakıyordum böyle olunca kabullenemedım heyecan yaptım :)

ben de 4 senelik evliyim ilk sene kurtaj oldum bebek oluşmadı sadece 1 kere catlatma iğnesi oldum ara verelim dedi ama Rabbimin mucizesi zamanı varmış sadece cok umutsuzluga kapıldım olmaz gözükle bakıyordum böyle olunca kabullenemedım heyecan yaptım :)
Ayy inşallah vardır 🤲💕 benim 4 yıl boyunca hiç olmadı hiç şuan ki halinizi anlıyorum kan testiyle herşey tam belli olur başka şekilde bilmek imkansız

5 in üstü yüksek olduğu için pembe görünüyor. Kan tahlillerinde beklenen değer aralağından yani (0-5 arası) yüksek yada düşükse böyle renk oluyor.
Evet bütün tahliller de durum öyle biliyordm da gebelik testinde de öyle olduğunu bilmiyordum o yüzden şaşırdm :)) benim ki normaldi pembe olmamıştı

Back
X