- 2 Mart 2020
- 408
- 121
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yanlış diyorsnuz ki sonuca inanamadığınız için mi acabamerhaba kızlar aralık sonu catlatma ığnesi oldum ama ocak 14 adet oldum sonra doktora gittim . 1 ay ara ver subat ayı adetin 3 günü gel dedi . adetim 5 gün geçikmiş oluyor bugun test yaptım cok silik cıktı ama kesin test bozuk yanlıslık olmustur diyorum
cunku pkoluyum kendi basıma hamıle kalabilcegimi düşünemiyroum sok içindeyim açıkcasıNeden yanlış diyorsnuz ki sonuca inanamadığınız için mi acaba
pazartesi yaptırıcam ama yanılma payı var mı merak ettimKan testi yaptırın, bilemeyiz ki biz buradan :/
İnşallah test doğrudur
Bende 4 yıl uğraştım hiç birşeyim De yoktu PCO da yoktu ama hiç olmadı sizin gibi çatlatma fln oldu sonra doktor ara verelim 2 ay ara verdi 3. Ay gel başlarız dedi. Ve o ay kendiliğinden gebe kaldımcunku pkoluyum kendi basıma hamıle kalabilcegimi düşünemiyroum sok içindeyim açıkcası
En kısa zamanda kan testi verin hatta şimdi gidin :)
ben de 4 senelik evliyim ilk sene kurtaj oldum bebek oluşmadı sadece 1 kere catlatma iğnesi oldum ara verelim dedi ama Rabbimin mucizesi zamanı varmış sadece cok umutsuzluga kapıldım olmaz gözükle bakıyordum böyle olunca kabullenemedım heyecan yaptım :)Bende 4 yıl uğraştım hiç birşeyim De yoktu PCO da yoktu ama hiç olmadı sizin gibi çatlatma fln oldu sonra doktor ara verelim 2 ay ara verdi 3. Ay gel başlarız dedi. Ve o ay kendiliğinden gebe kaldım
Neden olmasın kii bence en kısa zamanda kan testi verin
İnşallah vardır![]()
Ayy inşallah vardırben de 4 senelik evliyim ilk sene kurtaj oldum bebek oluşmadı sadece 1 kere catlatma iğnesi oldum ara verelim dedi ama Rabbimin mucizesi zamanı varmış sadece cok umutsuzluga kapıldım olmaz gözükle bakıyordum böyle olunca kabullenemedım heyecan yaptım :)
negatif oyada pozitifse yazarım mutlaka olumlu düşünücem bu sefer :)Ayy inşallah vardırbenim 4 yıl boyunca hiç olmadı hiç şuan ki halinizi anlıyorum kan testiyle herşey tam belli olur başka şekilde bilmek imkansız
Hadi inşallahnegatif oyada pozitifse yazarım mutlaka olumlu düşünücem bu sefer :)
Hadi inşallahRabb'im yüzünüzu güldürsün
Hadi inşallahRabb'im yüzünüzu güldürnegatif mi anlamadım
5 in üstü yüksek olduğu için pembe görünüyor. Kan tahlillerinde beklenen değer aralağından yani (0-5 arası) yüksek yada düşükse böyle renk oluyor.Neden pembe olmuş onu anlamadım ama Değer 142 yazıyor bu pozitif demek![]()
![]()
Evet bütün tahliller de durum öyle biliyordm da gebelik testinde de öyle olduğunu bilmiyordum o yüzden şaşırdm :)) benim ki normaldi pembe olmamıştı5 in üstü yüksek olduğu için pembe görünüyor. Kan tahlillerinde beklenen değer aralağından yani (0-5 arası) yüksek yada düşükse böyle renk oluyor.