gebelik süphesi

ay valla bende çatlatma iğnesinde tutmamıştı,bir ay sonra kendiliğimden kaldım ve bende pcoluyum, bu pco da çatlatma iğnesi bir ay sonra etki gösteriyor sanırım:)

ay valla bende çatlatma iğnesinde tutmamıştı,bir ay sonra kendiliğimden kaldım ve bende pcoluyum, bu pco da çatlatma iğnesi bir ay sonra etki gösteriyor sanırım:)
catlatma ıgnesı degıl de o ıctıgımız haplar bı sure daha vucutta kalıyormus dr demıstı :))

Bende pcoluyum kendiliğinden kaldım bende böyle inanmamıştım 🙈🙈 ilk değerim 133,6 çıkmıştı. Hayırlı olsun inşallah ❤️ şaşkınlığını anlıyorum
yarın kan testini tekrarlıcam ınşallah yukselir içimde hala bir korku var kasık agrılarım var hafif bel agrısı habire karnım acıkıyor , gercekten cok saskınım

bende oldum catlatma iğnesi 1 ay ara ver dedi doktor bu ay bir mucize oldu 14 subatta adet olmam gerekiyordu sizede hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagımıza nasıp etsin

Yerleşme zamanı ağrı oluyor benimde belim ve kasıklarım aşırı ağrıyordu ağırlık vardı resmen ama Bi kaç gün içinde kayboldu 😊 sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin

Yerleşme zamanı ağrı oluyor benimde belim ve kasıklarım aşırı ağrıyordu ağırlık vardı resmen ama Bi kaç gün içinde kayboldu 😊 sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin
inşallah 2 gün arayla kan testi verdim kan testim cıkmadı hala içim içimi yiyor cok korkuyorum degerim inşşallah yükselir

evet emek hoca acaba ona randevu alsam ilk o bakar mı acaba asistanı falan :)
Bakar canim neden bakmasin bende tupun evraklarini hazirliyorum gidecegim insallah mayis gibi pcos belasi yuzunden 😫 ben konakta catlatma denedimde 6 defa olmadi e ignede 400 oldu artik vermek icimden gelmiyor insallah senin gibi ugur getirir emek beyde gerek kalmaz 🤗

Bakar canim neden bakmasin bende tupun evraklarini hazirliyorum gidecegim insallah mayis gibi pcos belasi yuzunden 😫 ben konakta catlatma denedimde 6 defa olmadi e ignede 400 oldu artik vermek icimden gelmiyor insallah senin gibi ugur getirir emek beyde gerek kalmaz 🤗
cok iyi anlıyorum sizi 4 seneye gidiyoruz 3 sene boyunca sadece folikasit sokturucu tedavisi oldum catlatma olmamıştım hiç :/

cok iyi anlıyorum sizi 4 seneye gidiyoruz 3 sene boyunca sadece folikasit sokturucu tedavisi oldum catlatma olmamıştım hiç :/
Bizimde 4 olacak 2 ay sonra canim bana cok denendi 7 olmustur igne bende kendiliginden kaldim 2 sene once kalp atisi durdu 6+4 de birde kimyasalım var nasip değilmiş tup bebege hazirlikta kaldim onuda bosvermislik vardi birde esim yoktu dusun 😂 o ay sadece 1 defa olan iliskiden gebelik olustu kısmet bakalim

Back
X