- 2 Mart 2020
- 408
- 121
- 53
- 28
teşekkür ederim cok :)Gözün aydın diyorum canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cok :)Gözün aydın diyorum canım![]()
bende umutsuzluga kapılmıştım adet olsaydım 2 catlatma denemem olucaktı Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın :)Hayırlı olsun bende PCO luyum böyle konular görünce moral oluyor![]()
catlatma ıgnesı degıl de o ıctıgımız haplar bı sure daha vucutta kalıyormus dr demıstı :))ay valla bende çatlatma iğnesinde tutmamıştı,bir ay sonra kendiliğimden kaldım ve bende pcoluyum, bu pco da çatlatma iğnesi bir ay sonra etki gösteriyor sanırım:)
yarın kan testini tekrarlıcam ınşallah yukselir içimde hala bir korku var kasık agrılarım var hafif bel agrısı habire karnım acıkıyor , gercekten cok saskınımBende pcoluyum kendiliğinden kaldım bende böyle inanmamıştımilk değerim 133,6 çıkmıştı. Hayırlı olsun inşallah
şaşkınlığını anlıyorum
bende oldum catlatma iğnesi 1 ay ara ver dedi doktor bu ay bir mucize oldu 14 subatta adet olmam gerekiyordu sizede hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagımıza nasıp etsinay valla bende çatlatma iğnesinde tutmamıştı,bir ay sonra kendiliğimden kaldım ve bende pcoluyum, bu pco da çatlatma iğnesi bir ay sonra etki gösteriyor sanırım:)
yarın testi tekrarlıcam ınşallah :)İki gün sonra aynı yerde tekrarlayın testi![]()
femara kullanmıştım sadece demekki onun etkisi var:)catlatma ıgnesı degıl de o ıctıgımız haplar bı sure daha vucutta kalıyormus dr demıstı :))
sağol canım .çok sevindim canım senin adına hayırlı olsun.bende oldum catlatma iğnesi 1 ay ara ver dedi doktor bu ay bir mucize oldu 14 subatta adet olmam gerekiyordu sizede hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagımıza nasıp etsin
Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahyarın testi tekrarlıcam ınşallah :)
Doktorun kimdi canim emek bey mi ?teşekkür ederim cok :)
evet emek hoca acaba ona randevu alsam ilk o bakar mı acaba asistanı falan :)Doktorun kimdi canim emek bey mi ?
inşallah 2 gün arayla kan testi verdim kan testim cıkmadı hala içim içimi yiyor cok korkuyorum degerim inşşallah yükselirYerleşme zamanı ağrı oluyor benimde belim ve kasıklarım aşırı ağrıyordu ağırlık vardı resmen ama Bi kaç gün içinde kayboldusağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin
amin inşallah bende cok sevindim :)Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahçok çok sevindim adına herşey gönlünce olsun
![]()
galiba bir mucize oldu :/ay valla bende çatlatma iğnesinde tutmamıştı,bir ay sonra kendiliğimden kaldım ve bende pcoluyum, bu pco da çatlatma iğnesi bir ay sonra etki gösteriyor sanırım:)
Bakar canim neden bakmasin bende tupun evraklarini hazirliyorum gidecegim insallah mayis gibi pcos belasi yuzundenevet emek hoca acaba ona randevu alsam ilk o bakar mı acaba asistanı falan :)
cok iyi anlıyorum sizi 4 seneye gidiyoruz 3 sene boyunca sadece folikasit sokturucu tedavisi oldum catlatma olmamıştım hiç :/Bakar canim neden bakmasin bende tupun evraklarini hazirliyorum gidecegim insallah mayis gibi pcos belasi yuzundenben konakta catlatma denedimde 6 defa olmadi e ignede 400 oldu artik vermek icimden gelmiyor insallah senin gibi ugur getirir emek beyde gerek kalmaz
![]()
Bizimde 4 olacak 2 ay sonra canim bana cok denendi 7 olmustur igne bende kendiliginden kaldim 2 sene once kalp atisi durdu 6+4 de birde kimyasalım var nasip değilmiş tup bebege hazirlikta kaldim onuda bosvermislik vardi birde esim yoktu dusuncok iyi anlıyorum sizi 4 seneye gidiyoruz 3 sene boyunca sadece folikasit sokturucu tedavisi oldum catlatma olmamıştım hiç :/