Gebelik şüphesi

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1.388
384
123
Hanımlar benim 3 aydır her ayın 3 ünde adet oluyorum adetlerim az geliyor tarlusal kullandım iki ay.. bizim 24 Nisan'da korunmasız iki defa birliktelik oldu birde 27 sinde iki defa oldu hepsindede uyudum af edersiniz spermler sabah kalkınca kalanlar geldi gebelikte düşünüyoruz artık şimdi asık sorum adete 12 gün kala gebelik olabilir mi birde 8 gün kala test yaptım yüklüyorum ilişkiden sonra 11 günde idrarda çıkmaması normal mi adetim 1 gün gecikti sizce erken gebelik testimi alayım yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_2759.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_2756.webp
    29 KB · Görüntüleme: 141
12 gün kala gebelik neden olmasın olur, kanda çıkarda testlerde çıkması için ilişkiden sonra 14gun falan geçmesi gerekir, erken gebelik testiyle de deneyebilirsin ama en garanti sonuç kanda çıkar.

12 gün kala gebelik neden olmasın olur, kanda çıkarda testlerde çıkması için ilişkiden sonra 14gun falan geçmesi gerekir, erken gebelik testiyle de deneyebilirsin ama en garanti sonuç kanda çıkar.
Sağol bacım valla inan iki doğum yaptım ama ilk kez hamile kalacak gibi oluyor adetim az geliyor herşeyim temiz ama neden anlamadım iki ay denedik olmadı geçen ayda yani Nisan'da iki defa ilişki oldu adete yakın olur mu bilmiyorum

Şimdi baktım daha farklı testi yapınca 3 dk bekledim çıkmadı die bi yere koymuştum

Eklentiler

• IMG_2777.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 130
Bende yumurtlamanın 11. Günü kanda çıkmıştı

Daha önceki hamileliklerinizde ne zaman öğrenmişti biz? Ona göre yorum yapmak daha mantikli

Daha önceki hamileliklerinizde ne zaman öğrenmişti biz? Ona göre yorum yapmak daha mantikli
O zaman adet bitince hemen ilişki olmuştu iki günde bir adete 7 gün kala öğrenmiştim ama bu sefer sadece adete 12 gün kala ve 8 kala korunmadık nasip ama eğer hamile değilsem adet olmam lazım hormon testi yapacaktı doktor

Olma ihtimali var tabi ki insanin zaman ve yasa birlikte belirtileri de değişebilir. Siz 3. Çocuk planlıyorsunuz sanırım? Diğer çocuklarınız kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…