Gebelik şüphesi

Amineaslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2025
5
2
1
24
Merhaba ben her ayın 22 sinde adet oluyorum bugün üçüncü gün oldu ve hafif açık renkte lekelenmem var daha önce yaşamadım böyle birşeyi acaba yerleşme kanamasımı bu

Merhaba ben her ayın 22 sinde adet oluyorum bugün üçüncü gün oldu ve hafif açık renkte lekelenmem var daha önce yaşamadım böyle birşeyi acaba yerleşme kanamasımı bu
Aşkım yerleşme kanaması 3 gün sürmez sadece 1 kere gelir bir daha gelmez 2 gün varmış adetine bekle bakalım 5 6 gün geçecek olursa kan verirsin yada test yaparsın 1 kerede geldi desen yerleşme derim ama sende 3 gündür varmış

İlk gebeliğimde iki ya da üç gün olmuştu peçeteye geliyordu sadece yerleşme kanamasıydı o zaman umarım senin ki de öyledir canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

İlk gebeliğimde iki ya da üç gün olmuştu peçeteye geliyordu sadece yerleşme kanamasıydı o zaman umarım senin ki de öyledir canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Aynen benimde ilk gebeliğimde böyle olmuştu 2.gebeliğimde olmadı ama bunda böyle oldu hamile olmuş olabilirmiyim sizce

3 gün dediğim şöyle olur sadece tuvalete girdiğimde peçeteyle sildiğimde küç bir leke şu an o leke gelmiyor artık kesildi beyaz akıntı var şeffaf
Benimde 3 gün sürmez dediğim bende 1 gün geldi bir daha gelmedi tabi kişiden kişiye değişiklik gösteriyor inşallah hamile sindir balim test yapınca bana da heber et olurmu

Ya kızlar benimde açık kahverengi belli belirsiz nokta nokta günlük pede gelen lekeler var ama neyin nesidir bilemedim bat 25 Eylül dpo 7-8 nasıl bekleyeceğim 5 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…