Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben her ayın 22 sinde adet oluyorum bugün üçüncü gün oldu ve hafif açık renkte lekelenmem var daha önce yaşamadım böyle birşeyi acaba yerleşme kanamasımı bu
Merhaba ben her ayın 22 sinde adet oluyorum bugün üçüncü gün oldu ve hafif açık renkte lekelenmem var daha önce yaşamadım böyle birşeyi acaba yerleşme kanamasımı bu
Aşkım yerleşme kanaması 3 gün sürmez sadece 1 kere gelir bir daha gelmez 2 gün varmış adetine bekle bakalım 5 6 gün geçecek olursa kan verirsin yada test yaparsın 1 kerede geldi desen yerleşme derim ama sende 3 gündür varmış
İlk gebeliğimde iki ya da üç gün olmuştu peçeteye geliyordu sadece yerleşme kanamasıydı o zaman umarım senin ki de öyledir canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İlk gebeliğimde iki ya da üç gün olmuştu peçeteye geliyordu sadece yerleşme kanamasıydı o zaman umarım senin ki de öyledir canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benimde 3 gün sürmez dediğim bende 1 gün geldi bir daha gelmedi tabi kişiden kişiye değişiklik gösteriyor inşallah hamile sindir balim test yapınca bana da heber et olurmu
Ya kızlar benimde açık kahverengi belli belirsiz nokta nokta günlük pede gelen lekeler var ama neyin nesidir bilemedim bat 25 Eylül dpo 7-8 nasıl bekleyeceğim 5 gün
Ya kızlar benimde açık kahverengi belli belirsiz nokta nokta günlük pede gelen lekeler var ama neyin nesidir bilemedim bat 25 Eylül dpo 7-8 nasıl bekleyeceğim 5 gün