gebelik sürecinde kan sulandırıcı kullanan varmı?

paramedc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
105
30
18
mrb kızlar 5 haftalık hamileyim kese göründü ama daha kalp atışını dumadık inş duyarız. kan pıhtılaşması var bende hergün 1 iğne vuruyorum göbek ve koldan. size sorum benimle aynı durumda olan varmı ve iğneler için rapor çıkardı mı yoksa doktor azar azar mı yazdı?

Merhaba,bende 6+6 yim. Henuz kalbi duymadik fakat benimde tup bebek oldugu icin oksapar kan sulandirici igne kullaniyorum hergun gobekten. 9 ay devam edecek mi henuz bilmiyorum ama bilinen bir kan pihtilasmam yok. Rapor dediginiz nasil oluyor?

ben kullanıyorum yuksek riskli pıhtılaşmam var. rapor çıkarttım kadın doğumdan. doğumdan sonrada devam edicem..

neden hem göbekten hem koldan vuruyorsunuz ki farklı iğneler mi?

aynı iğneyse günde 2 doz çok zaten.

Bebeğiniz hayırlı olsun.. Ben de oksapar iğne kullanıyorum. Doktorum rapor çıkardı bana da. Aylık yazdırıyorum ben.

Ben de tup bebek oldugu icin transferden hemen sonra kan sulandirici igneye basladim. Coraspin'e de daha once baslatmisti doktorum. Hamileligin yanilmiyorsam 9 ya da 10. Haftasi igneyi biraktirdi doktorum. Ama coraspin'e hala devam ediyorum. 34. Hafta biraktiracak. Igneye devam etseydim rapor cikartacagini soylemisti ama gerek kalmadi. Ama tek tek alirken cok sikintiliydi. Igneler bittigi halde gunu bir iki gun eksik kaliyordu, eczanede sorun cikiyordu. Eczaciyla anlasip erken aliyordum, sonra receteyi goturuyordum. O zaman sormustum rapor olayini. Yani o kadar sacma ki devlet hesaplayamiyor sanki 20 gunluk ignenin 22 gun yetmeyecegini!

Benim de genlerimde heterezigot var gebelik kayiplarim oldu daha once ilk uc ayda bir sefer yine but doktora gittim ama gebelik oncesi coraspirin vermeyecem kalp atisi olusunca igne 12 hafta Dan sonrada hem igne hem coraspirin dedi bu sekilde denemelimiyim korkuyorumda acikacasi

Benim daha çok çok yeni keseyi görmeye gitçez haftaya inş bende hem iğne hemde ecopirin kullanıyorum kan pıhtılaşması düşük düzeyde çıktı bazı doktorlar gerek yok demişti ama şuan ki doktorum raporlu yazdı 9 ay kullanacakmışım daha önce iki kaybım var

Hamile kalmadin mi basladiniz bu ikisine

Ben de aspirin kullanıyorum . Miyom kan akışını engellediği için . Kullanmadığım hafta bebeğim gelişmiyor. Tedavinizi aksaymayin Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin de saglikla kucaklarimiza alalım meleklerimizi

Ben coraspin kullanıyorum sadece 3 ay önce bir düşüğüm oldu tedbır amaclı kullanıyorum sadece bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…