Gebelik sürecinde önemli bir ayrıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi d0st
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

d0st

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
73
11
623
Samsun
LİERAC
STRİACARE
BEPANTHOL

Özellikle deneyimli anneler, anne adayları SİZLERDEN BİR RİCAMIZ VAR:
Rica etsek şu 3 kremi karşılaştırır mısınız
ya da
bu üçünden birini önerip ne sebeple önerdiğinizi sizin gördüğünüz sonuçları yazar mısınız
ya da
deneyimlediğiniz farklı bir ürün varsa o ürün hakkındaki düşüncelerinizi yazar mısınız.

Kullandığınız tanıdığınız çatlak önleyici kremler hakkında bilginize deneyiminize ihtiyacımız var. İlk gebeliğini yaşayan ya da tecrübesi-bilgisi olmayan anne adaylarını bilgilendirmek için bu konuya cevap yazarsanız bizler için de forumda faydalı bir konu oluşturulduğu için de çok iyi olur çok kişi mutlu olur. :)

HASSASİYETİNİZVE YARDIMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER...

gebelikte çatlaklar, genelde cildin esneklik sınırının üstünde gerilmesidir. yani karnınız büyüdükçe cildiniz de gerilmek ister fakat esnekliği buna yetmeyince çatlaklar oluşur. dolayısıyla çatlakları önlemenin tek yolu cildi nemlendirmekdir. Lile, Bep yada 3-5 liraya alacağınız herhangi bir krem farketmez, cildinizi nemlendirecek herhangi bir uygulama çatlağı önlemeye yardımcı olacaktır. önleyeceğini kimse garanti edemez çünkü kişinin cilt yapısı, aldığı kilo ve karnının büyüklüğüne göre değişir. karnı çatlaklardan geçilmeyen arkadaşlarım da oldu, hiçbir çatlağı olmayan da. ben, o hiç çatlağı olmayanlardanım

2 kremi de kullandım, fark olduğunu söyleyemem. "gebelik çatlaklarına iyi geliyor" diye reklam yapılıyor ve sanki içinde özel bir şey varmış gibi bir hava oluşturuluyor. halbuki içindekilere baktığınızda, nemlendiriceye ek olarak sadece parfüm olduğunu görürsünüz. yani gebelik çatlağına özel birşey yok.

bep, eskiden "ilaç" grubundaydı ve reklamını yaptığı herşeyi ispatlamak zorundaydı. duyduğuma göre ilça kategorisinden çıkmış. yani istediği şekilde reklam yapabilir. bir reklamda pişiğe, bir reklamda el çatlaklarına bir reklamda gebelik çatlağına iyi geldiğini görmüştüm. bu nasıl sihirli bir kremdir ki, herşeye iyi geliyor diye sorası geliyor insanın

bol nemlendirici kullanınız yada biraz daha iyisi kakao yağı kullanınız derim. kakao yağı çok kötü kokuyor. o yüzden akşam yatarken sürüp sabah silebilirsiniz.

Ben gebeliğimin 3. Ayından sonra lierac phytolastil geli kullanmaya başladım ve doğumdan sonra da 2 hafta kadar kullandım. Günde 2 kez sabah ve akşam karın, bel ve basenlere masajla yedirerek sürdüm. Bende hiç gebelik çatlağı oluşmadı. Hatta belimde ergenlikten kalma çatlaklar da geçti. Çatlak oluşumuna meyilli bir cildim var ve çok kuru. Lieracla birlikte gebeliğim boyunca her duştan sonra bebe yağı sürdüm. Vücudu nemli tutmanın da çatlakları önleyici etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir de gebelikte çok kilo almamanın

bende lierac kullanıyorum 2nci gebeliğim bitane bile karnımda çatlak olmadı çok şükür ilk gebeliğimde dr önermişti drun eşi kullanmış 2 tane doğum yaptı benim hanım hiç çatlağı yok demişti .. gerçekten düzenli kullandım hiç çatlağım yok duştan sonra sürüyorum günde bi defa 31 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…