Doğuma Hazırlık Gebelik Takibi İçin/Ankara

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

icefrezya

🌼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
1.310
2.303
333
Ankara
Arkadaşlar Merhaba,
*Ankara Gata'da güvenilir ve ilgili olduğunu bildiğiniz bayan bir doktor var mı?
*Doktorların kendi odasında ultrason cihazı oluyor mu, yoksa randevuyla ultrason çektirip doktora mı götürüyoruz?
*Doktor odasında asistan doktorlar da oluyor mu?

*Bir de Ankara Etlik Lokman Hekim Hastanesi doktor ve ücretleri hakkında bilginiz var mı?

gatadaki doktorlar değişiyor. aynı doktora denk gelmen zor. hamilelik boyunca. yanlarında asistan oluyor ama ultrasyona kendileri bakıyor. her odada var ultrasyon. cihazları çok iyi degil. 4. kattaki cihaz iyi birşey olursa oraya göbderiyorlar. lokman hekimi bilmiyorum.

Cevap için teşekkürler. Yeni binası açıldı, cihazlar yenidir diye düşünmüştüm aslında. Peki siz ne önerirsin, baştan itibaren kontroller için nasıl bir yol izlemeliyim? Devlet hastanesi olarak iyi olduğunu deneyimlediğiniz bir yer var mı؟

ben hem özele hem gataya gittim. dogum için özelde yapcam sanırım. gatadaki doktorlar çok iyi.keşke bu kadar yogun olmasalar. iki yere gitmemin güzel yanı kafamda soru işareti olmadı. daha sık olmuş oldu doktor kontrolleri.yeni binada degil kadın dogum polikliniği. çok yogun olmasa cihazda çokönemli degil aslında ayrıntılı ve ikiliyi iyi bir perinatolıga yaptırırsın geçer gider. tek rahatsız eden beni yogun olması .

Özelde nereye gidiyorsunuz?

başkent hastanesi sertaç esin e gidiyorum. perinatolog kendisi. normal dogum düşünüyorsan kendisi gece girmiyor. ameliyat olcam ben . çok başarılı bir doktor

Gebelikten önce bende genel muayene için Başkent'e gittim. İlknur Hanımdı sanırım gittiğim doktor, sağolsunlar memnun kalmıştım ilgi ve alakalarından.
Peki kontroller için ne kadar ödüyorsunuz?
Mesela benim henüz çok yeni. Kese ve kalp atışı için 1, 2 hafta sonra gideceğim inşallah. Ne kadar öderim, bilginiz var mı?

ben paket yaptırmadım. memnun kalmazsam alternatifim olsun diye. birde belki hastalığım aktif olurda yatmak zorunda kalırsam gatada yatarım diye. çok şükür gerek kalmadı. benim doktor docent. bir gittiğimde 300 bir gittiğimde 122 ödüyorum. ayrıntılı ultrasyon hariç ekstra para vermedim . genelde ayda bir çagırıyordu. son dönem iki haftada bir gidiyorum. gereksiz tahlil istemiyorlar ondan rahatım.

Makul gibi duruyor ücretler.
Bir de eğer önceden smear testi yaptırmadıysak, gebelikte bu testi yapıyorlarmış muhakkak, bilginiz var mı?

Görümcem Gata da doğum yaptı hiç memnun kalmadı o da biz de rezil olduk . Kalabalık,doktordan memnun kalmadı doğumda . her seferinde kontrollerine farklı bir doktor girdi . Devlette büyük doğuma gidebilirsiniz ama ne kadar iyidir bilmiyorum daha önce gittiğim için devlete devam etmiyorum .

büyük dogum şehir hastanesine taşındı. ordaki uzman doktorlar ücret az diye dağıldı. oraya giden hastalar gataya zübeydeye yığıldı. ondan gata da çok yogunlaştı. evet gata da her gittiğinde farklı doktor giriyorda. ben de zaten orda dogum düşünmüyorum. ama devlet te de kontrolüm olsun diyorsan bir çok yerden iyi.doktorlar güleryüzlü onca yogunluğa ragmen. asistanlar yanında ama muhakkak uzmanlar bakıyor oda çok önemli.

Zaten hastanem ve doktorum belli daha önce de Ankara’nın bir çok devlet hastanesinde kontrole gittim .Gata yı da gördüm diğer hastanelerden pek farkı yok .Başkent iyiydi memnundum ama mesai saati dışında nöbetçi doktorun doğuma girdiğini öğrenince vazgeçtim kendi doktorum girsin istedim o da olmayınca değiştirdim . Şimdi çok memnunum

Şimdi nereye gidiyorsunuz?

Orada ücretler nasıl?
Kalp atışını duyduktan sonra doğum paketi aldık yanlış olmasın uzun zaman oldu 6000-6500 arası bir ücret ödedik bütün kontroller testler doğum dahil . Sadece ayrıntılı ultrasonu başka bir yerde yaptırdık

Çok teşekkürler paylaştığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…