Gebelik tarihi hesaplamam

Herkese merhaba kk nin değerli üyeleri. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. 11 yıl önce Kasım ayinda biriyle ilişkim oldu. Adetim yeni bitmişti o sırada. ( saçma sapan bir seydi hala çok pişmanım) sonra bir daha görüşmedik. Kısa süre sonra şimdiki eşimle tanıştım. Aralık ayında normal adet oldum ocak ayında da normal oldum. Adetim bittikten Sonra o siralar nisanlim olan şimdiki eşimle ilişkimiz oldu. Sonra da 9 ay adet olmadım. Ocak ayindaki son adet tarihimden 39 hafta 3 gunde normal dogum yaptim.tabi bu arada apar topar evlendik çok şükür mutluyum ama bazen düşünmeden edemiyorum acaba cocuk o saçma kişiden olabilir mi..? Lütfen akıl verin mesela 47 haftalik dogum olur mu?

Olabilir tabi.
Dna testi yapın bence.

Kız bıraksan okula giderken doğsaydı çocuk 😂

Bakın ben cidden dalga geçmiyorum kimsenin aklınla oynama gibi bir düşüncemde yok. Bu durumu kimseye sorup anlatamadigimdan buraya yazdım. Anlamadığım neden sert usluptasiniz. Mesela mantıksız gelse de ılıman yaklasabilirsiniz
Doktorlar ölçüyor zaten. Dediğiniz gibi olsa haftası ileride derlerdi. 39. Haftada doğurdum demezdin yani. Bebek zaten 40haftada maksimum boyuna ulaşırdı zorunlu sezeryane dönerdi.
Bunu bir kadın bilir. Siz ya erkek ya trolünüz

Herkese merhaba kk nin değerli üyeleri. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. 11 yıl önce Kasım ayinda biriyle ilişkim oldu. Adetim yeni bitmişti o sırada. ( saçma sapan bir seydi hala çok pişmanım) sonra bir daha görüşmedik. Kısa süre sonra şimdiki eşimle tanıştım. Aralık ayında normal adet oldum ocak ayında da normal oldum. Adetim bittikten Sonra o siralar nisanlim olan şimdiki eşimle ilişkimiz oldu. Sonra da 9 ay adet olmadım. Ocak ayindaki son adet tarihimden 39 hafta 3 gunde normal dogum yaptim.tabi bu arada apar topar evlendik çok şükür mutluyum ama bazen düşünmeden edemiyorum acaba cocuk o saçma kişiden olabilir mi..? Lütfen akıl verin mesela 47 haftalik dogum olur mu?
Su aygırı değilseniz 47 haftada doğum olmaz 🤣🤣

Geçmiş zaman Dr sat tarihinle ultrason olcumlerinin arasinda uyumsuzluk var demis miydi hatirlamiyorum. Bir de ultrasonda 7 hafta bariz bi fark midir?o vakitler takmamistim ama şu an uykularım kaçıyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
7 hafta hamileliğinizle ilişkiniz arasındaki fark. Bunun üzerine 6 hafta daha ekleyin çünkü ilk kalp atışı 6.haftada. toplam 13 hafta yapar 6 haftalık bebekle 13 haftalık bebek arasındaki farka netten bi bakın bakalım, doktor böyle bir fark görse size açık açık söyler miydi söylemez miydi?
LÜTFEN PSİKYATRİ RANDEVUSU ALIN.

şu cevap da sizi ikna etmezse ben aleni alay etmeye başlayacağım. Keçileri kaçırmış olmanız garanti.

Geçmiş zaman Dr sat tarihinle ultrason olcumlerinin arasinda uyumsuzluk var demis miydi hatirlamiyorum. Bir de ultrasonda 7 hafta bariz bi fark midir?o vakitler takmamistim ama şu an uykularım kaçıyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
Uyumsuzluklar en başta cıkar o da + - bir kaç güne tekamül eder.
kaç tane adet görmüşsünüz bu bebek eşinizden yüzde bir milyon bos yere germeyin kendinizi psikolojiniz hiç iyi değil

11 yaşındaki cocugun suratina bakip şunu mu düşünüyorsunuz cidden. Tedavi olsaniza

40ı zor görüyor insanlar hanımefendi ne 47 si 1 senelik çocuk mu olur Allah aşkına dertmi arıyorsunuz heyecan mi
Neden dert ve heyecan arayayım ki troll de değilim erkekte değilim sadece hepimiz kadınız tecrubelerimizi paylaşırız diye düşündüm. Size çok saçma gelebilir ama bence olabilitesini düşününce kendimden utanıyorum ve ruhum daraliyor

Yeryüzündeki hiçbir kadın şimdiye kadar 47 haftalık doğum yapmadi.hadi diyelim siz hamileydiniz doktorda mi anlamadı sizin 47 haftalık olduğunuzu😊ne saçma sorular ya gerçekten akıl alır gibi değil.

Kurgu gibi geldi yada erkeksin sen.

47 haftamı 😂😂 gerçekten bi hamilelik yaşasaydın. Hamilelik hakkında küçücük bir bilgin olsaydı bu salak soruyu sormazdın

Kız yokkkk ne ettin 🤣🤣 at kafandan öyle şey olmaz. Kasım nereye Ocak nereye

Back
X