İnsan insana benzer diyorumBunu anlamak için çocuğa bakmak yeterli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan insana benzer diyorumBunu anlamak için çocuğa bakmak yeterli.
Herkese merhaba kk nin değerli üyeleri. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. 11 yıl önce Kasım ayinda biriyle ilişkim oldu. Adetim yeni bitmişti o sırada. ( saçma sapan bir seydi hala çok pişmanım) sonra bir daha görüşmedik. Kısa süre sonra şimdiki eşimle tanıştım. Aralık ayında normal adet oldum ocak ayında da normal oldum. Adetim bittikten Sonra o siralar nisanlim olan şimdiki eşimle ilişkimiz oldu. Sonra da 9 ay adet olmadım. Ocak ayindaki son adet tarihimden 39 hafta 3 gunde normal dogum yaptim.tabi bu arada apar topar evlendik çok şükür mutluyum ama bazen düşünmeden edemiyorum acaba cocuk o saçma kişiden olabilir mi..? Lütfen akıl verin mesela 47 haftalik dogum olur mu?
İnsan insana benzer diyorum
Doktorlar ölçüyor zaten. Dediğiniz gibi olsa haftası ileride derlerdi. 39. Haftada doğurdum demezdin yani. Bebek zaten 40haftada maksimum boyuna ulaşırdı zorunlu sezeryane dönerdi.Bakın ben cidden dalga geçmiyorum kimsenin aklınla oynama gibi bir düşüncemde yok. Bu durumu kimseye sorup anlatamadigimdan buraya yazdım. Anlamadığım neden sert usluptasiniz. Mesela mantıksız gelse de ılıman yaklasabilirsiniz
Su aygırı değilseniz 47 haftada doğum olmazHerkese merhaba kk nin değerli üyeleri. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. 11 yıl önce Kasım ayinda biriyle ilişkim oldu. Adetim yeni bitmişti o sırada. ( saçma sapan bir seydi hala çok pişmanım) sonra bir daha görüşmedik. Kısa süre sonra şimdiki eşimle tanıştım. Aralık ayında normal adet oldum ocak ayında da normal oldum. Adetim bittikten Sonra o siralar nisanlim olan şimdiki eşimle ilişkimiz oldu. Sonra da 9 ay adet olmadım. Ocak ayindaki son adet tarihimden 39 hafta 3 gunde normal dogum yaptim.tabi bu arada apar topar evlendik çok şükür mutluyum ama bazen düşünmeden edemiyorum acaba cocuk o saçma kişiden olabilir mi..? Lütfen akıl verin mesela 47 haftalik dogum olur mu?
7 hafta hamileliğinizle ilişkiniz arasındaki fark. Bunun üzerine 6 hafta daha ekleyin çünkü ilk kalp atışı 6.haftada. toplam 13 hafta yapar 6 haftalık bebekle 13 haftalık bebek arasındaki farka netten bi bakın bakalım, doktor böyle bir fark görse size açık açık söyler miydi söylemez miydi?Geçmiş zaman Dr sat tarihinle ultrason olcumlerinin arasinda uyumsuzluk var demis miydi hatirlamiyorum. Bir de ultrasonda 7 hafta bariz bi fark midir?o vakitler takmamistim ama şu an uykularım kaçıyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
47 haftalık doğum olmaz ama gorulmemis olay. Evlendiğiniz kişi biliyormu iliskiyiÜstüne görme diye bir durum var ya...mesela o iki adette hamile olupta üstüne görebilir miyim
Uyumsuzluklar en başta cıkar o da + - bir kaç güne tekamül eder.Geçmiş zaman Dr sat tarihinle ultrason olcumlerinin arasinda uyumsuzluk var demis miydi hatirlamiyorum. Bir de ultrasonda 7 hafta bariz bi fark midir?o vakitler takmamistim ama şu an uykularım kaçıyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim
Üstüne görme diye bir durum var ya...mesela o iki adette hamile olupta üstüne görebilir miyim
40ı zor görüyor insanlar hanımefendi ne 47 si 1 senelik çocuk mu olur Allah aşkına dertmi arıyorsunuz heyecan miÜstüne görme diye bir durum var ya...mesela o iki adette hamile olupta üstüne görebilir miyim
Neden dert ve heyecan arayayım ki troll de değilim erkekte değilim sadece hepimiz kadınız tecrubelerimizi paylaşırız diye düşündüm. Size çok saçma gelebilir ama bence olabilitesini düşününce kendimden utanıyorum ve ruhum daraliyor40ı zor görüyor insanlar hanımefendi ne 47 si 1 senelik çocuk mu olur Allah aşkına dertmi arıyorsunuz heyecan mi
Ciddi misinizBence olabilir. Siz DNA testi yaptırın. Her ihtimale karşı.
Kurgu gibi geldi yada erkeksin sen.Herkese merhaba kk nin değerli üyeleri. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. 11 yıl önce Kasım ayinda biriyle ilişkim oldu. Adetim yeni bitmişti o sırada. ( saçma sapan bir seydi hala çok pişmanım) sonra bir daha görüşmedik. Kısa süre sonra şimdiki eşimle tanıştım. Aralık ayında normal adet oldum ocak ayında da normal oldum. Adetim bittikten Sonra o siralar nisanlim olan şimdiki eşimle ilişkimiz oldu. Sonra da 9 ay adet olmadım. Ocak ayindaki son adet tarihimden 39 hafta 3 gunde normal dogum yaptim.tabi bu arada apar topar evlendik çok şükür mutluyum ama bazen düşünmeden edemiyorum acaba cocuk o saçma kişiden olabilir mi..? Lütfen akıl verin mesela 47 haftalik dogum olur mu?
Vallahi ne kurgu ne erkeğim sadece ruhum daraldı tecrübelerinizi duymak istedimKurgu gibi geldi yada erkeksin sen.
Kız yokkkk ne ettinHerkese merhaba kk nin değerli üyeleri. Kısaca hikayemi anlatmak istiyorum. 11 yıl önce Kasım ayinda biriyle ilişkim oldu. Adetim yeni bitmişti o sırada. ( saçma sapan bir seydi hala çok pişmanım) sonra bir daha görüşmedik. Kısa süre sonra şimdiki eşimle tanıştım. Aralık ayında normal adet oldum ocak ayında da normal oldum. Adetim bittikten Sonra o siralar nisanlim olan şimdiki eşimle ilişkimiz oldu. Sonra da 9 ay adet olmadım. Ocak ayindaki son adet tarihimden 39 hafta 3 gunde normal dogum yaptim.tabi bu arada apar topar evlendik çok şükür mutluyum ama bazen düşünmeden edemiyorum acaba cocuk o saçma kişiden olabilir mi..? Lütfen akıl verin mesela 47 haftalik dogum olur mu?