Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayda iki kez yumurtladgnızı nerden anladınzmerhaba,
muhtemelen ayda iki kez yumurtluyorum. biri adetime bir gün kala oluyor. acaba bu durumda gebelik tarihimi nasıl hesaplamam gerekiyor?
yumurtlama akıntımdanAyda iki kez yumurtladgnızı nerden anladınz
yani 22 gün sonrasını mı yazmalıyım hesaplarken?Son adet tarihine göre bakıyorlar ama benim en son ocak 4tü ama ultrasonda ocak 26 diye girdiler hesabı ona göre yaptılar![]()
Onu ultrasona göre doktor söylüyoryani 22 gün sonrasını mı yazmalıyım hesaplarken?
çok teşekkürlerOnu ultrasona göre doktor söylüyor
Geç mi yumurtlama olmuş yani nasıl olmuş hesap onu anlamadımSon adet tarihine göre bakıyorlar ama benim en son ocak 4tü ama ultrasonda ocak 26 diye girdiler hesabı ona göre yaptılar![]()
Sanırım doktor inat edip durdu hayır hayır 26sı diye ama sonra hallettik cihazda öyle çıktı. Zaten ben şubat 10da gittim adetim geçince çıkmadı şubat 23de çıkmıştı kandaGeç mi yumurtlama olmuş yani nasıl olmuş hesap onu anlamadım![]()
Ay maşallahSanırım doktor inat edip durdu hayır hayır 26sı diye ama sonra hallettik cihazda öyle çıktı. Zaten ben şubat 10da gittim adetim geçince çıkmadı şubat 23de çıkmıştı kanda![]()
Ocak 4 bat 23 Şubat da gebelik oh maşallahSanırım doktor inat edip durdu hayır hayır 26sı diye ama sonra hallettik cihazda öyle çıktı. Zaten ben şubat 10da gittim adetim geçince çıkmadı şubat 23de çıkmıştı kanda![]()
Evet ilk şubat 10da gittim çıkmadı hatta doktor bana adet söktürücü verdi ben hamile olmadığıma inanıp korona 2.doz aşımı oldum sağlıkçıyımOcak 4 bat 23 Şubat da gebelik oh maşallah![]()
aynı süreci yaşıyoruz:) bakalım ne olacak, nasıl çıkacak. hakkınızda hayırlısı olsun<3Ay maşallahvalla bende bat geceli 9 gün oldu test yapıyorum negatif doktorda bekle diyor geç döllenme olabilir falan diye sanırım kan testine gidicem artık cuma günü
sizin bat geçince kan testinde ne zaman çıkmıştı gebeliğiniz
![]()
aa epey ilginç olmuş sizin de. Allah sağlıkla kavuştursun:)Evet ilk şubat 10da gittim çıkmadı hatta doktor bana adet söktürücü verdi ben hamile olmadığıma inanıp korona 2.doz aşımı oldum sağlıkçıyım![]()
Adete bir gün kala yumurtlanmaz. Regl yumurtlamadan 14 gün sonra gelir.merhaba,
muhtemelen ayda iki kez yumurtluyorum. biri adetime bir gün kala oluyor. acaba bu durumda gebelik tarihimi nasıl hesaplamam gerekiyor?
doktor musunuz?Adete bir gün kala yumurtlanmaz. Regl yumurtlamadan 14 gün sonra gelir.
Evet.doktor musunuz?
Doğurdum benaynı süreci yaşıyoruz:) bakalım ne olacak, nasıl çıkacak. hakkınızda hayırlısı olsun<3
aa epey ilginç olmuş sizin de. Allah sağlıkla kavuştursun:)
Doğurdum ben![]()
Teşekkür ederim İnşaAllah sizinde istediğiniz olurkusura bakmayın fark etmemişim onu. hayırlı olsun:)
Valla tam bir macera gebelik hikayesi kız helal olsunEvet ilk şubat 10da gittim çıkmadı hatta doktor bana adet söktürücü verdi ben hamile olmadığıma inanıp korona 2.doz aşımı oldum sağlıkçıyım![]()